Skocz do zawartości

[KOSZ] UWAGA! RESET AUT - 03.09.2016

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

UWAGA! RESET AUT - 03.09.2016

W związku z tym, iż chcemy powrócić do tradycji robienia resetów aut w sobotę i tego, że

wczorajszy reset odbył się gwałtowanie, informuję, iż reset aut prawidłowy ostateczny

odbędzie się o godzinie 17:00 dnia 03.09.2016, czyli dzisiaj.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ale TROLL  ^^ Czyli wszystko co dzisiaj złapaliśmy do naszej małej, skromnej, cichej i troszkę ciasnej bazy wraca to przeszłości  <clap>

Opublikowano

czyli wszystkie części które poszły na zlutowanie aut do bazy zostaną stracone ? jaka rekompensata ? nie było informacji że reset odbędzie się w sobotę , lecz jestem za aby reset się odbył ponieważ ten reset obecny zepsuł by harmonie resetów co 2 soboty.

• Właściciel
Opublikowano

Niestety, przez pomyłkę zresetowałem cały skrypt DayZ, co doprowadziło do wyłączenia serwera, a w konsekwencji do zbugowania respienia pojazdów. Dlatego reset pojazdów musi odbyć się ponownie i bez błędów. Co więcej, uważam, że to i tak uczciwe rozwiązanie sprawy dlatego, że wczorajszy reset był spontaniczny i nieprzemyślany. Duża część graczy o nim nie miała pojęcia. Dlatego zasadne jest ogłoszenie resetu dla wszystkich i wrócenie do zasad "reset-sobota".

Za wszelkie problemy wynikające z mojej pomyłki najmocniej przepraszam.

A co do rekompensaty... Nie jest to aż tak rażąca pomyłka, gdyż 2 tygodnie temu były aż 3 resety pojazdów i wtedy dodawaliśmy wszystkim namiot z częściami.

Co więcej, wszyscy klienci otrzymali rekompensatę w postaci przedłużenia wszystkich usług o tydzień - to więcej niż serwer był nieczynny. 

Pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności