MentosToJa Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wykluczony Opublikowano 31 Sierpnia 2016 A prosił o to pod tym filmem: https://www.youtube.com/watch?v=4Wu_IXbFtx0 Piszę to tylko po to, żeby zwrócić uwagę na tego gracza ;> ps. Mam cię! beng!!!
Toksyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wiem kto to, zbanowac takich graczy bo dodaja do grupy i zabijają.
Właściciel GET Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 31 Sierpnia 2016 On jest zbanowany i chce cały czas UB. Dzieciak, wszyscy z niego bekę mają :D
MentosToJa Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Wykluczony Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Z tego co wiem, to gra na serwerze batona ^^ #edit Jeszcze takie pierdoły pisze pod filmikami xD Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez MentosToja
Wazelinka Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 No to nieźle. :) Nie wiedziałem, że grałem na galarecie. :\ To że pisałem to co pisałem pod filmem o Galarecie nic nie świadczy. Na serwie nie gram, więc nie muszę się z niczego tłumaczyć.
MentosToJa Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Wykluczony Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Głupi czy niewidomy, nie napisałem że czitujesz baranie, tylko żeby administracje pryz unbanie zwróciła uwagę na fakt, iż jesteś botem i prosisz o galaretke. Ps. przydała by Ci się, bo grasz jak gówno. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez MentosToja 4
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 27 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Października 2017 Temat przestarzały i nieaktualny + galaretka nie działa.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 27 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Października 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi