Fragowy Mister Kasto Opublikowano 22 Lipca 2012 Fragowy Mister Opublikowano 22 Lipca 2012 Nie podoba Ci się obecna wersja MC? Chcesz zobaczyć jak wyglądała pierwsza wersja Minecrafta? Masz taką możliwość dzięki programowi Minecraft Version Changer. Jest prosty w obsłudze i automatycznie aktualizowany. Możesz zmienić swoją obecną wersję w MC na każdą inną która kiedykolwiek wyszła. Obsługa programu jest bardzo prosta. Na początek wybieramy z listy wersję na jaką chcemy zmienić Minecraft. Listę przeglądamy za pomocą rolki myszy, strzałki góra/dół służą do szybkiego przejścia na początek oraz koniec listy. Po znalezieniu pożądanej wersji, klikamy na nią, a następnie na przycisk Zmień. Po krótkiej chwili dostaniemy komunikat o tym, że wersja naszego Minecraft została zmieniona pomyślnie na tą, którą wybraliśmy. Możliwość zrobienia Backup obecnej wersji MC. DOWNLOAD: LINK Pliki są czyste sam skanowałem avastem. Zdjęcie:
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 22 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2012 HaHa zajebis*** ! Teraz bede nou lajfował w minecrafta :D +
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 22 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2012 Dobra robota + Kastorama ;P
Właściciel GET Opublikowano 22 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 22 Lipca 2012 Ja już wieki temu wiedziałem o tym programie. Dobra robota + Kastorama ;P Przecież to nie jego.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi