J U P I T E R Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Pewnego dnia coś mnie natchnęło i po raz kolejny postanowiłem sobie, że zacznę się odchudzać. Zacząłem czytać w internecie o odchudzaniu i oglądać filmiki na YouTube. Uświadomiłem sobie, że chyba naprawdę nie ma drogi na skróty i trzeba zmienić nieco nawyki żywieniowe i przejść na "low food". Pomyślałem, że muszę się za siebie zabrać i to porządnie bo wyglądam strasznie. Pomyślałem że tez sobie taki założę i w moim wypadku był to strzał w dziesiątkę. Od magicznego dzienniczka żywieniowego się wszystko zaczęło. Wybrałem tzw. "magiczny zeszyt", pierwsza strona podpisana dzienniczek żywieniowy i kilka sentencji np. " Nie rezygnuj z celu tylko dlatego ze dotarcie do niego wymaga czasu.. I tak się zaczęło, dieta,bieganie, dieta,bieganie. Waga w listopadzie 2015 zdjęcie robione po lewej stronie - 108 kg Waga w czerwcu zdjęcie robione w czerwcu 2016 po prawej - 67 kg Nie wiem jak inni to odbiorą i pewnie nie każdemu się spodoba owy post i uznają go za spam.. Chcialem się jednak pochwalić i oznajmić, że nie ma rzeczy niemożliwych. W każdym z Nas drzemie odrobina motywacji, nawet jeśli nie mamy dla kogo, wystarczy chcieć :) Pozdrawiam, JUPITER. :) PS.Proszę o przeniesienie postu, jeżeli nie ten dział. 11
.:GUCIO:. Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Poznaniak potrafi :) xdd 1
Doniu ;) Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2016 No trzeba mieć sporą motywację, żeby osiągnąć swój cel. Podziwiam też ludzi, którzy systematycznie trenują lub ścisło trzymają się diety, szacun. :D Gratuluję oczywiście. ;) 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ktoś kto chce, to potrafi. :) Brawo. 1
PANORAMIXX Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ubierasz się w moim stylu ziomuś ;) i gratuluje zapału, by z takiej masy zejść do niecałych 70 kg to bardzo dobry wyczyn, z fartem :) 1
Sisterosss Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Byle z głową ;) Wielki podziw! 1
Karolciia Opublikowano 24 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 24 Października 2016 Podziwiam bardzo, jeżeli ma się dobrą motywację, to jest się w stanie zdziałać wszystko. :) 1
esej Opublikowano 24 Października 2016 Wykluczony Opublikowano 24 Października 2016 Nie no aż tak zle na pierwszym zdjęciu nie było <ninja> Ale dałeś rade - graty :D
Zasłużony Fragowicz WasterPl Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi