Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnego dnia coś mnie natchnęło i po raz kolejny postanowiłem sobie, że zacznę się odchudzać. Zacząłem czytać w internecie o odchudzaniu i oglądać filmiki na YouTube.   Uświadomiłem sobie, że chyba naprawdę nie ma drogi na skróty i trzeba zmienić nieco nawyki żywieniowe i przejść na "low food". Pomyślałem, że muszę się za siebie zabrać i to porządnie bo wyglądam strasznie. Pomyślałem że tez sobie taki założę i w moim wypadku był to strzał w dziesiątkę. Od magicznego dzienniczka żywieniowego się wszystko zaczęło. Wybrałem tzw. "magiczny zeszyt", pierwsza strona podpisana dzienniczek żywieniowy i kilka sentencji np. " Nie rezygnuj z celu tylko dlatego ze dotarcie do niego wymaga czasu..  

I tak się zaczęło, dieta,bieganie, dieta,bieganie. 

Waga w listopadzie 2015 zdjęcie robione po lewej stronie - 108 kg 

Waga w czerwcu zdjęcie robione w czerwcu 2016 po prawej - 67 kg 

Nie wiem jak inni to odbiorą i pewnie nie każdemu się spodoba owy post i uznają go za spam.. Chcialem się jednak pochwalić i oznajmić, że nie ma rzeczy niemożliwych. W każdym z Nas drzemie odrobina motywacji, nawet jeśli nie mamy dla kogo, wystarczy chcieć :)

Pozdrawiam, JUPITER. :)   

PS.Proszę o przeniesienie postu, jeżeli nie ten dział.

post-19805-0-18013900-1471453481_thumb.jpg

post-19805-0-89485100-1471453626_thumb.jpg

post-19805-0-72639100-1471453631_thumb.jpg

• Ustrzel fraga! (+) 11
Opublikowano

No trzeba mieć sporą motywację, żeby osiągnąć swój cel. Podziwiam też ludzi, którzy systematycznie trenują lub ścisło trzymają się diety, szacun. :D

Gratuluję oczywiście. ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ubierasz się w moim stylu ziomuś ;) i gratuluje zapału, by z takiej masy zejść do niecałych 70 kg to bardzo dobry wyczyn, z fartem :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podziwiam bardzo, jeżeli ma się dobrą motywację, to jest się w stanie zdziałać wszystko. :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nie no aż tak zle na pierwszym zdjęciu nie było <ninja> Ale dałeś rade - graty :D

• 2 lata później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności