beeceekaa Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam :) doładowałem sobie konto paypalem za 30zł i gdy chce wykupić Vipa na serwerze to nie mogę zaznaczyć opcji PUNKTY które posiadam, tylko do wyboru jest sms. Może ktoś pomóc ? ps powiem, że jestem normalnie zalogowany
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Odswiezales strone?
beeceekaa Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 tak robilem wszystko co mozliwe.. i mam tylko opcje sms
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) okey sprawdziłem mam ten sam problem z pkt :) prosiłbym z kontaktować się z Administatorem @Nesty Problem jest taki że gdy się wybiera jakąs usługę to wylogowuje mnie przykładowo. U Ciebie bedzie podobnie. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez kelek
Właściciel GET Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Odpowiedzi udzieliłem drogą e-mail.
Szyderca Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 http://fragujemy.com/topic/41654-faq-jak-kupi%C4%87-us%C5%82ug%C4%99-za-punkty/
Właściciel GET Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi