GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Z okazji tego ze nie mam juz z kim grac postanowiłem zrobic własny team [sF] - Serwerowi Fajterzy. Jesli chcecie ze mna pograc piszcie podania pod postem : Rekrutacja : [ON] Wymagania : Podstawowa Znajomość mapy. Ogar na ts3 (Brak Darcia Mordy). Mikrofon i ts3. Poświecanie grupie min 3-4h dziennie. Posiadanie Tagu grupy przed nickiem [sF] Wzór : Nick : Wiek : Coś o sobie : Doswiadczenie jako kierowca (1/10) : Doswiadczenie jako strzelec (1/10) : Doswiadczenie jako pilot (1/10) : Znajomosc mapy (1/10) : Ile grasz w MTA DayZ : Czy bedziesz dokładał sie do opłat : Ile możesz poświecić na gre : Dlaczego ty : Możemy zaoferowac : Miła atmosfera Ts3 i sprawne mikro Baze Poczucie humoru Zabronione Jest : Darcie pyska Wyzywanie Swoich Branie sporej ilosci magow i czeste dedanie z nimi. Przekrzykiwanie innych. Jak Lider mowi reszta slucha. Jeśli wolisz mieć jakieś kolorki w nicku to ten team nie jest dla Ciebie. Wymagamy posiadanie [sF] w nicku. Powodzenia ;) Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez peRM
Konrad Stopczyński Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nick : Stopa Wiek : 18 Coś o sobie : Gram w Mta Dayz od 3 lat :) Moim zainteresowaniem jest informatyka , mogę poświęcić nawet do 8 godzin dziennie na mta dayz czasami nawet więcej :) Doswiadczenie jako kierowca (1/10) : 7/10 Doswiadczenie jako strzelec (1/10) : 9/10 Doswiadczenie jako pilot (1/10) : 6/10 Znajomosc mapy (1/10) : 7-8/10 Ile grasz w MTA DayZ : 3 lata :) Czy bedziesz dokładał sie do opłat : Nie Ile możesz poświecić na gre : do 8 godzin dziennie Dlaczego ty : Ponieważ myślę że przydam się drużynie pod względem umiejętności , a także jestem ogarniętym graczem nie dre pizdy na ts itp itd ;) :)
VollmeR Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Nick: VollmeR Wiek : 14 Coś o sobie : Mam na imię Patryk, moim hobby jest składanie PCtów, gram w piłkę nożną, nie jestem nolifem :) Doswiadczenie jako kierowca (1/10) : 8 Doswiadczenie jako strzelec (1/10) : 8 Doswiadczenie jako pilot (1/10) : 5 Znajomosc mapy (1/10) : 8 Ile grasz w MTA DayZ : Ogólnie w Mta DayZ rok, na fragujemy 3 miesiące. Czy bedziesz dokładał sie do opłat : Nie wiem, zobaczymy :) Ile możesz poświecić na gre : 2-3h dziennie, ponieważ nie jestem nolifem i mam życie poza grami :) Dlaczego ty : Jestem ogarnięty, nie drę ryja na ts3, mam jakieś tam doświadczenie.
Farbik Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Nick : HateYou Wiek : 14 prawie 15 po mutacji Coś o sobie : Mam na imie Łukasz i powrocilem do dayz po pol roku Doswiadczenie jako kierowca (1/10) : 6 Doswiadczenie jako strzelec (1/10) : 6 Doswiadczenie jako pilot (1/10) : 7 Znajomosc mapy (1/10) : 10 Ile grasz w MTA DayZ : 2lata Czy bedziesz dokładał sie do opłat : Zalezy Ile możesz poświecić na gre : 2/3/4 h Dlaczego ty : Kazda osoba jest potrzebna do grupy, a jak jeszcze jest ogarnieta to tym bardziej.
zapsexol Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Nick: xdelo wiek: 16 coś o sobie: jestem ogarniętym graczem gram już ponad rok. W dazy na fragujemy znam dużo respów aut doswiadczenie jako kierowca: (5-10) doswiadczenie jako strzelec: (5-10) doswiadczenie jako pilot:(9-10) znajomosc mapy (8-10) ile grasz w dazy: ponad rok czy bedziesz dopłacał sie do opład: tak ile możesz poswiecic na gre:z 4h a w weekend 8h dlaczego ty: bo jetem ogarniety na ts i w grze moge pomuc dużo w grze
Właściciel GET Opublikowano 13 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 13 Lutego 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi