Kinght Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 I tak jakbyś napisał nawet na local to też ban takie są zasady
me_Z Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jak bym napisal na local nikt by tego nie widzial a ja wlasnie chcialem napisac na localu ale przez przypadek na globalu napisalem
Krystek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, ale wydaje mi się iż Lokalny czat również jest czasem prześwietlany.
me_Z Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, ale wydaje mi się iż Lokalny czat również jest czasem prześwietlany. Nie jest , czat lokalny wyswietla go tylko osoba przy nich .
Krystek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Administracja ma dostęp nawet i do takich logów, wydaje mi się.
me_Z Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Administracja ma dostęp nawet i do takich logów, wydaje mi się. Do logow tak ale nie do czatu localnego
Kinght Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2016 czat lokalny też ma swoje logi każdy czat nawet prywatny jeśli mnie pamięć nie myli
Rekomendowane odpowiedzi