Właściciel GET Opublikowano 20 Lipca 2016 Właściciel Opublikowano 20 Lipca 2016 Postęp prac serwera FFA CS:GO Stan prac na dzień 20.07.2016 Pełen system skinów do broni wraz z blokadą podmiany ich. Misje wraz z operacjami do wykonywania na serwerze. Jackpot z możliwością wylosowania skrzynek bądź kluczy. Nowe menu kupowania broni tak, aby można było zakupić, np. Zeus'a albo Molotov'a. Podmiana standardowych modeli broni na modele z CS:GO. Automatyczny sklep na serwerze wraz z doładowaniem konta.-> pełna usługa V.I.P oraz sV.I.P System rejestracji kont i ich zabezpieczeń oraz zarządzanie kontem.-> możliwość wchodzenia jako gość-> możliwość edytowania swojego konta, czyli zmiana hasła-> możliwość usunięcia konta Ustawienia porównywalne do serwerów CS:GO.-> czas rundy: 1.50 minut-> czas bomby: 40 sekund-> czas kupowania: 20 sekund -> czas trwania mapy: 30 minut-> FastDROP: TAK!-> gwiazdki MVP -> Friendly Fire -> system rund Mapy odwzorowane z CS:GO [ 9 stałych map ]:-> aztec -> cache-> cbble -> dust-> dust2-> inferno-> mirage-> nuke -> overpass Wybór map podobny do serwerów CS:GO:-> brak możliwości nominacji map-> brak możliwości wykonywania rtv-> czarny ekran wraz z wynikiem na koniec mapy-> możliwość przedłużenia obecnej mapy Pełne odwzorowanie dźwięków z CS:GO:-> rozpoczęcie rundy-> akcja rundy-> śmierć-> podłożenie bomby-> 10 sekund przed wybuchem bomby-> 10 sekund przed zakończeniem rundy-> wygrana runda-> przegrana runda Możliwość odblokowania innych utworów za pomocą sklepu. Legenda: Czerwony - do realizacji w przyszłości, np. po starcie serwera. Żółty - w trakcie realizacji do czasu wystartowania serwera. Zielony - ukończone w pełni. Masz jakieś pytanie? Śmiało pisz w temacie! 5
Właściciel GET Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Właściciel Opublikowano 20 Lipca 2016 Info-grafika 1# System rejestracji 2# Podkładanie paki... 3# Ja, awp i mid 4# Nowy nuke wraz z akaczem 5# Głosowanie na mapę 4
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 20 Lipca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2016 Ja już nie mogę się doczekać :D Rozumiem, że nie ma jeszcze oficjalnej informacji kiedy serwer wystartuje? Wiem, że masz sporo na głowie, ale pytam z czystej ciekawości.Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Właściciel Opublikowano 20 Lipca 2016 Na razie pilny priorytet załapał system banów i doprowadzenie serwerów do porządku pod względem bezpieczeństwa. Po tym fakcie, myślę, że 1 sierpnia serwer może wystartować. Przypominam, że zaraz po FFA wystartuje ONLY DD2 też CS:GO. 3
PAtrYksPL1 przez s Opublikowano 20 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2016 Mam głupie pytanie . Czy trzeba będzie kupować skiny do broni , czy będą one dostępne dla wszystkich za darmo ? Liczę na drugie . ;)
Właściciel GET Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Właściciel Opublikowano 20 Lipca 2016 Skiny będzie można zdobyć ze skrzynek. Aby skrzynkę można było otworzyć będzie potrzebny klucz. Niestety, skinów za darmo nie zrobimy na tym serwerze. Nie wykluczam, że w sklepie będzie można dokonać zakupu skinu bezpośrednio pomijając skrzynkę czy klucz.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 20 Lipca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2016 Nesty, nie zapomnij o tickrate 64 :D 2
l< () C I A Opublikowano 24 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2016 Już wiem oco chodzi grałam na takim serwerze i mega dużo osób teraz wchodzi na takie serwer będę grała 24h :D
Właściciel GET Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Właściciel Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Postęp prac został wznowiony. Niestety, serwer został omyłkowo usunięty przez Pukawkę, więc trzeba na nowo pewne rzeczy utworzyć, bo nie mam kopii. 1
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 18 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Września 2016 Nie mogę się doczekać kiedy to ruszy.Jak coś to jestem do twojej dyspozycji jak byś potrzebował pomocy. 3
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 14 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Października 2016 Jak coś to również służę pomocą. Wpadł mi w oko ten serwer i chciałbym uczestniczyć w jego życiu i rozkręcaniu. 1
J U P I T E R Opublikowano 22 Października 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Października 2016 Czekam z niecierpliwością - ten serwer to będzie czysty sztoss. Oj będą pozarywane nocki na weekendy jak już się go "rozhula" :)
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 4 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2016 I jak się ma sytuacja ??? :-D
R0dr1g3z. Opublikowano 10 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2016 Moje pytanie kiedy serwer rusza ? Bo jak widże cały czas stoi off. Jeżeli masz jakiś problem czy coś to zapraszam a Pw a mogę pomóc jak są jakieś problemy.
Właściciel GET Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Właściciel Opublikowano 10 Listopada 2016 Są priorytety i FFA na razie spadło na koniec. 1
aDR Opublikowano 22 Listopada 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2016 Serwer będzie pękał w szwach. Nie mogę się doczekać :)
jarząb Opublikowano 27 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2016 Na serwerze będą jakieś autorskie pluginy którymi się pochwalicie?
Właściciel GET Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Właściciel Opublikowano 28 Grudnia 2016 Większość naszych serwerów posiada autorskie pluginy.
Primo Opublikowano 6 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2017 Można wiedzieć jaki jest postęp prac ?
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 6 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2017 W tej chwili żaden gdyż trwały prace nad pozostałymi serwerami. Jak tylko uporamy się z obecnym harmonogramem prac zajmiemy się tworzeniem tego serwera. 3
Rekomendowane odpowiedzi