cFaniak Opublikowano 18 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2016 witam dostalem bana dzisiaj okolo godziny 11;45 na serwerze 4 fun mapa aztec i nie zrobiono mi zadnych screenow tylko od razu ban na zawsze nie wiem co macie za adminow ale mysle ze jednemu z nich tak zalezalo na fragach ze najlepiej bylo zbanowac bo przypuszczam ze zbanowal mnie Core^^ ktory gra 24 h i zle staty to dla niego ciezkie przezycie bo zabilem go pare razy z rzedu plus raz zeskanowalem i chlopak nie wytrzymal napiecia i mnie zbanowal prosze o ub bo za frajer banow sie nie dostaje pozdro
L@jt Opublikowano 18 Lipca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2016 Core^ nie jest adminem, bana dostałeś ode mnie. Twoja gra wydawała mi się podejrzana, a że nie można chwilowo robić ss-ów dostałeś bana. (Trzeba było napisać temat w polskojęzycznym dziale tak na przyszłość) Link do demka : http://www9.zippyshare.com/v/IuiGDmcY/file.html 15:36 - Na początku nie widzisz, że Core tam jest ( z tego co pamiętam info głosowego też nie było) a czekasz ewidentnie jak wyskoczy. Potem co prawda widać, że jest ale na początku tego nie widać. 16:29 - akcja po, której dostałeś bana. Być może dzieło przypadku, jednak moim zdaniem wiesz, że przeciwnik jest za ścianą i skanujesz go pierwszym strzałem. Reszta demka wydaje mi się czysta, bo gracze standardowo wydają swoje opinie i osądy przez mikro "odpalony" "odpał" przez co ciężej jest nam kogoś złapać. Gdyby można było zrobić ss-y dostał byś je, jednak chwilowo nie można ich robić, tak samo wpisać powodu bana stąd ban bez powodu.
Właściciel GET Opublikowano 18 Lipca 2016 Właściciel Opublikowano 18 Lipca 2016 Trzeba być idiotą, aby w dziale przeznaczonym dla obcokrajowców pisać odwołanie. Polskiego forum nie znajdujesz, ale angielskie tak, to może spadaj na angielskie serwery?
Właściciel GET Opublikowano 18 Lipca 2016 Właściciel Opublikowano 18 Lipca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi