Skocz do zawartości

[KOSZ] ub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dostalem bana dzisiaj okolo godziny 11;45 na serwerze 4 fun mapa aztec i nie zrobiono mi zadnych screenow tylko od razu ban na zawsze nie wiem co macie za adminow ale mysle ze jednemu  z nich tak zalezalo na fragach ze najlepiej bylo zbanowac bo przypuszczam ze zbanowal mnie Core^^ ktory gra 24 h i zle staty to dla niego ciezkie przezycie bo zabilem go pare razy z rzedu plus raz zeskanowalem i chlopak nie wytrzymal napiecia i mnie zbanowal prosze o ub bo za frajer banow sie nie dostaje pozdro

Opublikowano

Core^ nie jest adminem, bana dostałeś ode mnie. Twoja gra wydawała mi się podejrzana, a że nie można chwilowo robić ss-ów dostałeś bana. (Trzeba było napisać temat w polskojęzycznym dziale tak na przyszłość)

Link do demka : http://www9.zippyshare.com/v/IuiGDmcY/file.html

15:36 - Na początku nie widzisz, że Core tam jest ( z tego co pamiętam info głosowego też nie było) a czekasz ewidentnie jak wyskoczy. Potem co prawda widać, że jest ale na początku tego nie widać.

16:29 - akcja po, której dostałeś bana. Być może dzieło przypadku, jednak moim zdaniem wiesz, że przeciwnik jest za ścianą i skanujesz go pierwszym strzałem.

Reszta demka wydaje mi się czysta, bo gracze standardowo wydają swoje opinie i osądy przez mikro "odpalony" "odpał" przez co ciężej jest nam kogoś złapać.

Gdyby można było zrobić ss-y dostał byś je, jednak chwilowo nie można ich robić, tak samo wpisać powodu bana stąd ban bez powodu.

• Właściciel
Opublikowano

Trzeba być idiotą, aby w dziale przeznaczonym dla obcokrajowców pisać odwołanie. Polskiego forum nie znajdujesz, ale angielskie tak, to może spadaj na angielskie serwery?

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności