frez Opublikowano 16 Lipca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2016 No i stało się. Pokemon Go oficjalnie zadebiutowało w Polsce (stało się to około godziny 12:00). Grę ściągacie z Google Play lub AppStore. Miłego łapania! Gracze stali się uciążliwi w niektórych miejscach, takich jak chociażby muzeum Auschwitz, posterunki policji czy kościoły. Niantic postanowiło zmienić ten stan rzeczy i udostępniło specjalny formularz tutaj, przy pomocy którego możemy zgłosić dany Pokestop, lub Gym do usunięcia. W tym samym formularzu możemy także wyjść z propozycją utworzenia takiego punktu w wybranej przez nas lokalizacji. Gracze wejdą wszędzie, by zdobyć pokemony. Znaleźli się nawet tacy, którzy wybrali się na poszukiwania Mewtwo w okolice strefy 51. Na ich nagraniu, które znajduje się powyżej możecie zobaczyć co tam znaleźli. http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/pokemon-go-juz-prawie-u-nas Cytuj
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 16 Lipca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2016 Obecnie trwają prace nad serwerami w Polszy, dlatego nie można wejść czasami. Cytuj
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 17 Lipca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2016 W ogóle serwery gry są mega przeciążone, wczoraj lataliśmy paczką to dodatkowo niezłe bugi są. Myślę jednak, że to kwestia czasu, każdy tak zaczynał. A i w końcu porządna gra! Cytuj
Zasłużony Fragowicz DaniCalifornia Opublikowano 18 Lipca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2016 Bawiłam się tym z moją siostrą, szybko się nudzi (przynajmniej mnie). Ale ogólnie dobrze zrobione i można zobaczyć fajne miejsca w swoim mieście :D dzieciaki ruszą dupska z domów chociaż z drugiej strony będzie się gapił taki w telefon i jeszcze pod samochód wpadnie... Teraz jest na to tak zwane "bum" za jakiś czas zostaną najwytrwalsi :D Cytuj
PAtrYksPL1 przez s Opublikowano 20 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2016 Niestety ja sobie nie zagram na swojej lumii 950 . :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi