Skocz do zawartości

System reklamowania

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam,

Od dzisiaj na naszych serwerach zabraknie wszelkich reklam stron WWW oraz serwerów, gdyż wprowadzamy najnowszy system na nasze serwery, który zapobiega tego typu przypadkom. Choćby nie wiem co, nie da się uniknąć anty reklamy. Osoba, która zareklamowała nie zostanie ukarana w żaden sposób, ale wyświetli się komunikat ostrzegawczy. System ten jest na tyle sprytny, że jeżeli napiszesz numer GG czy jakiś tam, plugin nie zareaguje. Dodatkowo nie obejdzie się żadnymi spacjami czy znakami dodatkowymi, np. kropka :) Dodatkowo adminom nie pokaże się adres IP czy WWW na czacie. Tylko wiadomość się nie pojawi i ostrzeżenie ukaże. Mało tego system kontroluje również nicki użytkowników. Jeżeli jest reklama, zmienia nick na "Uzywam niepoprawnego nicku".

Skuteczność gwarantowana ! :)

Pozdrawiam,

Administrator techniczny - Nesty

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobra robota Nesti ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Brawo Ben.

• Właściciel
Opublikowano

Nie reklamują, bo jak ja wchodziłem to system reklam działał.

Jeżeli ktoś poda nieprawidłowe IP to ono się pokaże na czacie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje , czekałem na to ,]

Opublikowano

Wczoraj na 4funie widziałem jak ktoś miał binda z ip+ nick z ip, dostał od kogoś bana, ale czy to nie powinno blokować tych reklam?

• Właściciel
Opublikowano

Wczoraj na 4funie widziałem jak ktoś miał binda z ip+ nick z ip, dostał od kogoś bana, ale czy to nie powinno blokować tych reklam?

Sprawa jest w toku. Być może adresacja IP jest lub była błędna.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

e a jak bedzie iP serwera polozone tekstem ?

Bzdura ,]]

Bez przesady ... Czat na Cs ma ograniczone znaki wyswietlania wiadomosci i jak jest zbyt długa to ucina ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności