Właściciel GET Opublikowano 17 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam, Od dzisiaj na naszych serwerach zabraknie wszelkich reklam stron WWW oraz serwerów, gdyż wprowadzamy najnowszy system na nasze serwery, który zapobiega tego typu przypadkom. Choćby nie wiem co, nie da się uniknąć anty reklamy. Osoba, która zareklamowała nie zostanie ukarana w żaden sposób, ale wyświetli się komunikat ostrzegawczy. System ten jest na tyle sprytny, że jeżeli napiszesz numer GG czy jakiś tam, plugin nie zareaguje. Dodatkowo nie obejdzie się żadnymi spacjami czy znakami dodatkowymi, np. kropka :) Dodatkowo adminom nie pokaże się adres IP czy WWW na czacie. Tylko wiadomość się nie pojawi i ostrzeżenie ukaże. Mało tego system kontroluje również nicki użytkowników. Jeżeli jest reklama, zmienia nick na "Uzywam niepoprawnego nicku". Skuteczność gwarantowana ! :) Pozdrawiam, Administrator techniczny - Nesty
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 17 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 Testowałem z tobą, piękna sprawa.
Vino Opublikowano 17 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 W końcu nie będzie trzeba pisać coś w stylu "kasuj binda albo kick/ban"
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 17 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 Dobra robota Nesti ;)
Wygnaniec Opublikowano 17 Lipca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 w końcu nesty wgrał ten plugin. Nie bede musiał banować :) Dobra robota nesty.
Właściciel GET Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Właściciel Opublikowano 17 Lipca 2012 w końcu nesty wgrał ten plugin. Zrobił*.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 17 Lipca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 Brawo Ben.
Paciaciak Opublikowano 18 Lipca 2012 Zawieszony Opublikowano 18 Lipca 2012 Wkoncu nie bedzie trzeba banowac bezmózgów za reklamy.
Wygnaniec Opublikowano 19 Lipca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2012 Tylko co z tego widze to ludzie dalej reklamuja. Nesty pisałem to ci zreszta.
Właściciel GET Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Właściciel Opublikowano 19 Lipca 2012 Nie reklamują, bo jak ja wchodziłem to system reklam działał. Jeżeli ktoś poda nieprawidłowe IP to ono się pokaże na czacie.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 19 Lipca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2012 Gratulacje , czekałem na to ,]
aKb_O Opublikowano 20 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2012 Wczoraj na 4funie widziałem jak ktoś miał binda z ip+ nick z ip, dostał od kogoś bana, ale czy to nie powinno blokować tych reklam?
Właściciel GET Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Właściciel Opublikowano 20 Lipca 2012 Wczoraj na 4funie widziałem jak ktoś miał binda z ip+ nick z ip, dostał od kogoś bana, ale czy to nie powinno blokować tych reklam? Sprawa jest w toku. Być może adresacja IP jest lub była błędna.
B.A. Opublikowano 20 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2012 e a jak bedzie iP serwera polozone tekstem ?
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 20 Lipca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2012 e a jak bedzie iP serwera polozone tekstem ?Bzdura ,]] Bez przesady ... Czat na Cs ma ograniczone znaki wyswietlania wiadomosci i jak jest zbyt długa to ucina ...
Właściciel GET Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Właściciel Opublikowano 21 Lipca 2012 Proszę o podawanie adresów IP w tym temacie, które się pojawiły na czacie.
Właściciel GET Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Właściciel Opublikowano 21 Lipca 2012 Już wiem co źle zrobiłem. Źle wpisałem na 4FUN plugin :d Teraz powinno działać :)
Rekomendowane odpowiedzi