Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Królowa mandatów

Hipokryzja to chyba właściwe i jedyne określenie do tego co tu przedstawiam. Ten materiał powstał na przełomie 3 tygodni. Bohaterką tego filmu jest funkcjonariuszka Wrocławskiej Straży Miejskiej, która nagminnie łamie przepisy ruchu drogowego, podczas gdy sama w czasie pracy, bezlitośnie je egzekwuje. Po mimo jednej z wpadek tejże strażniczki na ul. Szewskiej, co przedstawiałem na swoim kanale, owa funkcjonariuszka nadal jest w służbie. W tym samym miejscu gdzie parkuje samochód, sama zakłada blokady na inne pojazdy. 

Odcinek Emila w tej sprawie:

5e790303-a12b-493b-900c-3446172bc5ed.png

http://player.pl/programy-online/emil-lowca-fotoradarow-odcinki,2046/odcinek-1,S04E01,53983.html?atpl#play

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Jak dla mnie, to po prostu śmiech na sali. Brak mi słów. Nie mam pojęcia, kto wybrał tą panią do pracy, lecz... Długo bym się nie zastanawiał nad wywaleniem na zbity pysk obojga, taka sytuacja nie powinna mieć w ogóle miejsca. Kopara mi opada podczas oglądania tych filmików.

Opublikowano

Dla mnie ( i z tego co widziałem dla większości ludzi ) straż miejska w Polsce powinna być zlikwidowana.. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bardziej mam uraz do Straży Miejskiej niż do policji. Straż Miejska wykorzystuje swoje prawa oraz łamie przepisy na maksa..

• 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności