Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym przeprosic Nestyego publicznie, to co gadalem o nim i o jego zekomej pedofilii to nie prawda a ss'y jakie mogliscie zobaczyc, byly przerobione. Bardzo zaluje to co zrobilem i po prostu chce przeprosic publicznie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@Nesty tego się po Tobie nie spodziewałem.. Takie sprawy raczej powinno się załatwiać na pw. Jeżeli już to zrobiłeś publicznie to gratuluję! Jesteś bardzo odważny - ja bym chyba się nie odważył.

Widzę, że ładne cyrki się tutaj dzieją. :D

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Te ssy były przerobione? To ja ci kurwa gratuluje. Po tym wszystkim bardziej nie jestem za UB. Bo nie zachowuje sie tak względem drugiego człowieka.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

@Nesty tego się po Tobie nie spodziewałem.. Takie sprawy raczej powinno się załatwiać na pw. Jeżeli już to zrobiłeś publicznie to gratuluję! Jesteś bardzo odważny - ja bym chyba się nie odważył.

Widzę, że ładne cyrki się tutaj dzieją. :D

Na MTA takie cyrki się dzieją, że to prze chuj. KoloMenek pisał na PW i postanowił utworzyć jeszcze temat publicznie. Sprawa się rozchodzi o to, że zostałem pomówiony i KoloMenek chciał wraz z kilkoma osobami zniszczyć moją osobę. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dziwi mnie jeszcze to, że taka osoba nie dostała perma na forum. Dla takich osób internet powinien być dożywotnio zablokowany.

@Edit

W takim razie przepraszam. "Walić gościa i patrzeć jak tyłek i inne części ciała puchną".

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności