Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz:TsukuYomI
Staż gry Counter-Strike:5lat.
Staż gry na serwerze:5dni.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W AMXBANS] / NIE: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE Tak
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE TAK
Godziny w jakich grasz: Zależy od poniedziałku do piątku do 14-18 weekendy 9-13 lub 13-18
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY]

:Jestem osoba miła,sympatyczna,swiadoma i znajaca regulaminu serwera.Hmm dlaczego ja? ,dlatego ze czasami widze ze nie ma wgl Admina na serwie i wtedy gracze zaczynają Notorycznie łamac regulamin gry,a zdarza to sie to często rano.Chętnie i z dumą pomagam innym gracza,Jezeli sa jakies problemy i będe mogl wytlumaczyc to  robie to.Jestem Graczym świadomym i pewnym tego co robie,nigdy nie zdarzyła mi sie sytuacje żeby ktos przeklinał "notorycznie" ,a ja nie zglaszam to adminą,bo jest odwrotnie staram sie aby  Na serwie była miła atmosfera.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] STEAM_0:1:468786   0 02:00   33    0

Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności