NaXe / MTA DAYZ Opublikowano 23 Maja 2016 Fragowicz Opublikowano 23 Maja 2016 Witam, mam pewną propozycja która bedzie polegała na tym,że resety aut będą co 3tygodnie- 1 miesiąc. Według mnie już przez długi czas powinno tak być, dla mnie 2 tygodnie z autami to za mało, a jeszcze bardziej dla ludzi, który grają tylko w weekendy. Proszę was GRACZY o wypowiedzenie się w tej propozcyji myśle, że jest ona bardzo trafna. Z góry Dziękuje.
Właściciel GET Opublikowano 23 Maja 2016 Właściciel Opublikowano 23 Maja 2016 Większość graczy wskazała reset jako 2 tygodnie za najlepsze. To kompromis na tydzień i 3-4 tygodnie, które również były proponowane i nic w tym względzie nie będziemy zmieniać. Twoja propozycja jest dużą przesadą. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 6 Lipca 2016 Właściciel Opublikowano 6 Lipca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi