Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, chciał bym odwołać się od ostrzeżenia nadanego przez Tygryska wczoraj. Chciałem sobie nabić 5 postów oczywiście w jakiś przyzwoity sposób aby nie wypowiadać się w podaniach ludzi których nie znam. Potrzebowałem 5 postów aby napisać podanie na admina, nie potrzebuje ani 1 więcej nie jestem jakimś dziwnym człowiekiem jak niektórzy że muszą tam być 1 w tej topce bo im duma nie pozwala jak wszędzie czegoś nie napiszą. Próbowałem w zasadzie zapytać się Tygryska dlaczego dostałem ostrzeżenie ponieważ nie uważam że jakoś "spamowałem" jak on to uznał, niestety nic mi nie odpisał a do tego dał mi -2 reputacji co w zasadzie jest dziecinne.

Kolega jak widać podemną też wyraził swoje zdanie i nie dostał warna, prosił bym o odebranie mi ostrzeżenia oraz minusowej reputacji za to że pan tygrysek dał mi ją bez powodu, pozdrawiam.

Przepraszam, dokładny nick to TygryS

Edytowane przez Kolorowy <3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Obywaj dostaliście po ostrzeżeniu. 

Chciałem sobie nabić 5 postów oczywiście w jakiś przyzwoity sposób aby nie wypowiadać się w podaniach ludzi których nie znam. Potrzebowałem 5 postów aby napisać podanie na admina

Haha.. nie no gratuluję, powodzenia bycia adminem :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Tak daj mi więcej reputacji na minusie, jakie to dorosłe. Nie masz życia tylko pisać te tematy i dawanie reputacji, proszę Cię, jak można być tak dziecinnym. Uważasz że nabicie 5 postów pozbawia mnie w byciu adminem? nie nabije sobie 2k jak ty i będę Moderatorem. Boże brak słów, nadał podtrzymuję skargę i uważam że warn jest nie słuszny :)

• Właściciel
Opublikowano

Ostrzeżenie jest jak najbardziej słuszne. To, że wbijesz sobie 5 postów by złożyć podanie na admina to jest nic. Najważniejsza jest tego jakość, a pisanie postów typu: "Moim zdaniem zbędne" jest naprawdę spamem. Jakbyś jeszcze to uargumentował, a Ty nic kompletnie, nic... 

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 8 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności