Kolorowy <3 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Cześć, chciał bym odwołać się od ostrzeżenia nadanego przez Tygryska wczoraj. Chciałem sobie nabić 5 postów oczywiście w jakiś przyzwoity sposób aby nie wypowiadać się w podaniach ludzi których nie znam. Potrzebowałem 5 postów aby napisać podanie na admina, nie potrzebuje ani 1 więcej nie jestem jakimś dziwnym człowiekiem jak niektórzy że muszą tam być 1 w tej topce bo im duma nie pozwala jak wszędzie czegoś nie napiszą. Próbowałem w zasadzie zapytać się Tygryska dlaczego dostałem ostrzeżenie ponieważ nie uważam że jakoś "spamowałem" jak on to uznał, niestety nic mi nie odpisał a do tego dał mi -2 reputacji co w zasadzie jest dziecinne. http://fragujemy.com/topic/39303-valve-wprowadza-prime-account-matchmaking/page-1#entry209784 Kolega jak widać podemną też wyraził swoje zdanie i nie dostał warna, prosił bym o odebranie mi ostrzeżenia oraz minusowej reputacji za to że pan tygrysek dał mi ją bez powodu, pozdrawiam.Przepraszam, dokładny nick to TygryS Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Kolorowy <3
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Obywaj dostaliście po ostrzeżeniu. Chciałem sobie nabić 5 postów oczywiście w jakiś przyzwoity sposób aby nie wypowiadać się w podaniach ludzi których nie znam. Potrzebowałem 5 postów aby napisać podanie na admina Haha.. nie no gratuluję, powodzenia bycia adminem :) 1
Kolorowy <3 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Tak daj mi więcej reputacji na minusie, jakie to dorosłe. Nie masz życia tylko pisać te tematy i dawanie reputacji, proszę Cię, jak można być tak dziecinnym. Uważasz że nabicie 5 postów pozbawia mnie w byciu adminem? nie nabije sobie 2k jak ty i będę Moderatorem. Boże brak słów, nadał podtrzymuję skargę i uważam że warn jest nie słuszny :)
Właściciel GET Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Ostrzeżenie jest jak najbardziej słuszne. To, że wbijesz sobie 5 postów by złożyć podanie na admina to jest nic. Najważniejsza jest tego jakość, a pisanie postów typu: "Moim zdaniem zbędne" jest naprawdę spamem. Jakbyś jeszcze to uargumentował, a Ty nic kompletnie, nic... Pozdrawiam 2
Właściciel GET Opublikowano 4 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi