Arek Em Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 siemano , pisze tutaj (wiem ze to nie ten dział) bo nie mogłem znalezc dzialu na dolaczenie z serwerem , moglbym zaproponowac dolaaczenie do waszej sieci z serwerem TS3 300 slotow , jesli nie to tez moge zaproponowac dolaczenie z serwerem cs na nim mam 13 slotow bylo 22 ale musialem zmniejszyc bo bym go nie oplacil ale reklama na setti jest , obecnie jest na nim mod only dd2 , ale mam tez kopie ze starego DM + BF 2 tez fajnie zrobiony , gralo duzo graczy , tsa mam od dzisiaj ale odkad go mam to pomyslalem ze 300 slotow mozna ladnie rozkrecic :) z czasem byloby to tez na korzysc forum gdybym go rozkrecil a do serwera cs juz daje gt , mysle ze takie gt jak na serwer co stoi miesiac to ladnie :) : http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.54:27200/
Właściciel GET Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi