Jupiter_v2 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam mam na imię Damian, lat 19, część osób pewnie mnie kojarzy ze starego nicku: JUPITER, który został zbanowany i dziś ku temu się skłaniam, że słusznie bo odwalałem niezłą kaszanę. Po paru miesięcznej przerwie wracam do Was i będę grywał nadal na serwerze ZM pod nickiem "JUPITER" Na platformie Steam znajdziecie mnie pod nickiem: Jupiter aKa D4mi4N Głównym hobby jest rap, tatuaże, fury :)))) Życzę miłego wtorku. PS.Liczę, że osoby, które kiedyś zawiodłem dadzą mi druga szansę, pozdrawiam. 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Pkt 3 http://fragujemy.com/topic/20696-informacje-o-dziale-przywitaj-si%C4%99/
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi