Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam ŻADNEGO INNEGO KONTA STEAM OPRÓCZ TEGO, NIGDY I NIGDZIE NIE GRAŁEM NA RAGE CHEATACH, NIE MA ŻADNYCH DOWODÓW GDZIE EWIDENTNIE WIDAĆ, ŻE CZITUJE. NIGDY W ŻYCIU NIE DOSTAŁEM ŻADNEGO BANA W CSIE OPRÓCZ TYCH Z RANKEDOW Z POWODU OPUSZCZONEGO MECZU. Mógłbym nawet prowadzić te forum z czitami ale nikt nie udowodni mi, że CZITUJE. Ręce opadają.

Opublikowano

To może mały konsensus,może niech strażnicy fragów obejrzą jego demka? fakt troszkę roboty,ale wyjaśni wszystko.

• Właściciel
Opublikowano

No właśnie nie masz racji. Nie jestem w stanie uwierzyć, że ktoś, kto prowadzi dane forum, nie jest zainteresowany tematyką. No musi posiadać wiedzę, a ją czerpie się z teorii i praktyki - logiczne. Więc prowadząc forum z czitami, istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że cheatujesz. 

Cały czas wskazuje na słowo "wysokie prawdopodobieństwo". I jak wspomniałem, przy takim materiale dowodowym, sąd uznałby argumentację i przychylił się do wymierzenia kary. 

Opublikowano

Nesty z całym szacunkiem ale chyba tylko w Polsce sąd by za to skazał,w innych krajach materiał dowodowy musi być mocny i JEDNOZNACZNY,wskazujący popełnienie danego czynu,tu jak sam wspomniałeś mamy tylko wysokie prawdopodobieństwo,a to dalekie od jednoznacznego dowodu,napisałem już wcześniej,że można pobrać demka z jego grą,i strażnicy ocenią te demka.

Opublikowano

W takim razie róbcie co chcecie ja juz sił nie mam pisać z Wami. Żaden konkret nie padł oprócz tego konta na cshacked. Wierzcie mi lub nie ale :

1) obecnie nie mam żadnego innego konta steam

2) nigdy nie bylem banowany

3) nigdy nie grałem na rage czitach NIGDY

Jest to moja ostatnia wypowiedź co do tego SPAMU.

Jak to mówią "a róbta co chceta".

Pozdrawiam R2EZN1K

Opublikowano

Patrząc po pisowni pana plove "guwno" wnioskuję,że to max 16 letni płaczek,fakt podejrzane jest to jego konto na stronie z haksami,ale mimo wszystko również uważam,że nie ma dowodów na to,że je używał,równie dobrze mógł je pobrać i używać ale tylko na MM,żeby high range sobie wbić,ale nie koniecznie na FFA,bo logicznie rzecz biorąc trzeba być baranem żeby się odpalać na FFA,takie serwery są 4fun,nic nie dają.

Nesty masz rację,że jest duże prawdopodobieństwo,ale nie zmienia to faktu,że nikt na niego demka nie dał,ani nawet nie zgłosił.

Hipokryta, czepiać się pisowni innych osób samemu nie potrafiąc poprawnie napisać posta...

@ Topic

To co przedstawił Plove przekonuje mnie w 100% że Rzeźnik używał cheatów,  niestety nie ma żadnych dowodów że robił to akurat na DD2. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Nesty z całym szacunkiem ale chyba tylko w Polsce sąd by za to skazał,w innych krajach materiał dowodowy musi być mocny i JEDNOZNACZNY,wskazujący popełnienie danego czynu,tu jak sam wspomniałeś mamy tylko wysokie prawdopodobieństwo,a to dalekie od jednoznacznego dowodu,napisałem już wcześniej,że można pobrać demka z jego grą,i strażnicy ocenią te demka.

Nieprawda. Sąd by go skazał, ale z zawieszeniem i jest to w 100% słuszne. I nieprawda, że w innych krajach trzeba mocnych dowodów. I nie masz również racji, że jest to dalekie. Wysokie prawdopodobieństwo to prawie tak samo, jakby to popełnił.

Dobrze, wobec tego postanowienie sądowe zostanie wydane dzisiaj wieczorem.

• Właściciel
Opublikowano

Wyrok w imieniu Rzeczypospolitej Polskiej. Sąd rejonowy po rozpoznaniu sprawy Krystiana Snochowskiego ( R2EZN1K ) uznaje oskarżonego winnym tego, iż współpracuje z forami o tematyce cheaterskim i orzeka karę trzech miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na rok.

Proszę usiąść.

Sąd wziął pod uwagę wszystkie zgromadzone materiały dowodowe. Oskarżenie udowodniło fakt, iż oskarżony w wysokim prawdopodobieństwie mógł dopuścić się oszustwa. Wskazuje na to dowód nr 2 w postaci linku i szerokiej działalności oskarżonego na forach, które ściśle skupiają się wokół tematyki oszustw. Oskarżony szukał i wręcz prosił o podanie nazwy czy też linku do cheatu, który jest niewykrywalny dla żadnych platform sieciowych. Argumentacja oskarżonego, który stwierdził, iż ma prawo posiadać tam konto w tym przypadku jest niewystarczająca. Dla sądu jest niezrozumiały fakt, iż gracz, który chciałby uchodzić za czystego jak łza, może aktywnie udzielać się i co najważniejsze przeglądać informacje związane z oszustwami. Niemniej, oskarżeniu nie udało się udowodnić popełnienia przestępstwa bezpośredniego na niekorzyść serwera, którego dotyczy spór czy też sieci serwerów Fragujemy.com. Dlatego w pozostałym zakresie aktu oskarżenia, sąd oddala w całości. 

• Ustrzel fraga! (+) 11
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności