Mandarynkan Opublikowano 28 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Nazwa mapy: de_strongholdAutor: MandarynkanMod: Bomb/defuseRozmiar pliku mapy: 1mbOstatni update: 28.03.2k16 Download: http://cs.gamebanana.com/maps/189788 Edytowane 28 Marca 2016 przez Mandarynkan
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 28 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Marca 2016 Wszystko ok. Ale wszystkie mapki Twoje po wgraniu na serw robią błąd pliku mandarynkan.wad A szkoda bo mi się niektóre podobają.
Mandarynkan Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Marca 2016 Problem zażegnany, nauczyłem się pakować pliki .wad do .bsp :) to pierwsza mapa taka.
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 28 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Marca 2016 Wszystkie Twoje mapki już będą śmigały ? te poprzednie też ?? Mam je od nowa ściągnąć ?? poproszę jakąś instrukcje dla upośledzonych :P
Mandarynkan Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Marca 2016 Chodzi o to, że ta mapa powinna działac bo jest to tylko plik .bsp - tekstury sa razem z nim. Bo mowisz ze problem jest z "mandarynkan.wad", a to są tekstury, dotychczas były one osobno z mapą, teraz połączyłem to w jeden plik i nie powinno być żadnego błędu. Jakie mapy konkretnie Ci się jeszcze podobają? bo moge i tam scalić tekstury z mapą, bo wszędzie jest ten sam bład tak? Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi