Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja propozycja jest prosta, chodzi tutaj o reset punktów co miesiąc. Gram na serwerze od jakiegoś czasu i chyba nigdy nie widziałam kogoś z top5 czy nawet top10, patrząc na ilości punktów wydaje mi się że ranking nie był resetowany już bardzo długo, więc co myślicie o comiesięcznym resetowaniu rankingu? Dodatkowo, można by też wynagradzać w pewien sposób top3 miesiąca, na przykład usługą VIP na jakiś okres czasowy. Co o tym myślicie? :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Okej, fajnie. Co miesiąc będziemy resetować ranking, po to żeby był znowu (brzydko się wyrażając) był zapierdol na serwerze. W taki sposób ranking straci na wartości.

Z tymi Vipami niestety też nie wypali bo wątpię że np. Ty byś chciała płacić za te vipy. :)

Niech się również reszta wyrazi co do tego, bo to też w sumie zależy od was, ale według mnie pomysł do bani, nie przejdzie. 

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie wiem co Wy gracze macie z tym rankingiem... Jeśli chcesz możesz sama zresetować staty, żaden problem. Ranking powiązany jest ze wszystkimi serwerami CS:GO, więc nie przesiaduje u nas top5 czy top10, bo na AWP najciężej zdobyć punkty zdobyć, więc top10 siedzi na FFA :D
Nie ma najmniejszej szansy, by takie coś przeszło, naprawdę.

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Przejść to by pomgło tylko wtedy gdyby zrobić osobny drugi ranking+ ktoś ufundował by nagrody.

PS. Jak się grać nie umie to punkty ciężko jest zdobyć na każdym serwerze ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bez sensu

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności