KubaNaDeath Opublikowano 18 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2016 Nick podczas gry: KubsonNick admina podczas gry: RastaPowód bana: ''Idź na te forum ''Opis sytuacji: Iz , jakies dziecko wbiło na serwer , a dziewczyna normalnie się spytała jaka klasa , najlepsza to jakis ziomek do niej '' dziewica '' przez mikrofon wiecie taki yolo 12 + :D . No i dobra napisalem ,do niego ''zamknij dupe , i graj miej szacunek do dziewczyn '' I dostałem kick powód '' ochlon '' Napisałem ,ze za co dostałem kick ,za to ,ze mam szaczunek ? No proszę was mam duży szaczunek do dziewczyn . Więc powiedziałem ,ze złoze na niego skarge na forum , to dostałem bana na 5h powód '' IDŹ NA TO FORUM '' Nie wiedziałem ,ze jest w regulaminie takie cos ,ze za takie cos można zbanowac ,ale okey ...Wydruk z konsoli: ------------------------------ [FRAGBANS] Banned! [FRAGBANS] Period: 5 h Reason: Idz na to forum http://Fragujemy.com --------------------------- Pozdrawiam Kuba
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 18 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2016 Z mojej perspektywy wyglądało to inaczej :) Wchodzę na serwer a tam wiązanka do kogoś z adresu pana wyżej "Pizdo itp". Więc go kicnąłem żeby troszkę przystopował. Ok to co napisał wyżej może i jest pół prawdą, ale już nie napisał co dalej było. Wszedł po kicku na serwer z Wielkim oburzeniem "ze za co go kicnąłem?" i ze za chwile pójdzie na forum, a i jeszcze napisał że admina stracę:) Więc przyspieszyłem mu ten proces. Tyle z mojej strony. 1
mikoo Opublikowano 19 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Dodam że gracz cały czas wyzywa . W dodatku "ma znajomych w administracji którzy odbanują go w 5 minut" . Nie było mnie, ale jak dla mnie to ban słuszny bo widzę jego zachowanie na serwerze . A do tej utraty admina to też już mi groził . Edytowane 19 Marca 2016 przez mikoo 1
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 19 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2016 Skoro tak się zachowuje ze i Tobie groził. To jestem za nadaniem mu bana do tygodnia. 1
mikoo Opublikowano 20 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 I dziś kolejny ban za wyzywanie .
Właściciel GET Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Oddam, ban słuszny. 1
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi