Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Nick jakiego używasz:RasTa.!Wiek:19Staż gry Counter-Strike:6 lat ok.Staż gry na serwerze:od kilku tygodniCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Oczywiście ze nie :DCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Na Dr nie, ale myślę ze Sobie poradzę :)Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TakGodziny w jakich grasz:zależy, ale zazwyczaj przebieram wieczorami między cod a dr. i oczywiście jak ktoś jest na serwerze.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Zauważyłem ze mało adminów jest, ba prawie w ogóle. Jak patrze jak taki wychodzi z TT i buguje to TT to aż mam chęć napisać podanie, karać tych co łamią regulamin oraz skracają :) Oświadczam ze posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:34002120 3
Mef!u Opublikowano 21 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Widze, ze nikt nic to moze ja sie wypowiem. Grałem pare razy da tym serwie i szczerze to nie wiem czy tam jakis admin jest, a moze ja tak trafiałem. Wracam do podania: na CODzie ogarnięty to i na DR sie przyda TAK.
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 21 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Tam jest dziki zachód z dość niską średnią wieku gracza, jak zaglądam jest co najmniej 10 petycji o propozycjach zmian i mapkach ale na forum za daleko... Jeśli masz czas i chęć przypilnować - na tak.
KaZaM Opublikowano 21 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Jestem na tak ponieważ rasta to bardzo ogarnięty gracz i próbuje pomóc chodź nie musi tego robić . Przydałby się na serwerze ja gram codziennie i wiem że on też gra codziennie na serwerze . Na serwerze nie ma żadnych adminów Edytowane 21 Grudnia 2015 przez KaZaM
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2015 @Refresh.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 26 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2015 Ja również na TAK :)
Właściciel GET Opublikowano 26 Grudnia 2015 Właściciel Opublikowano 26 Grudnia 2015 Podanie zostanie rozpatrzone po tym, jak wyjdzie aktualizacja na dniach. Poczekaj do końca roku. Pozdrawiam 1
Właściciel GET Opublikowano 4 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 4 Stycznia 2016 Przyjęty, zasady znasz. 3
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi