Skocz do zawartości

[KOSZ] RasTa.! :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nick jakiego używasz:RasTa.!
Staż gry Counter-Strike:6 lat ok.
Staż gry na serwerze:od kilku tygodni
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Oczywiście ze nie :D
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Na Dr nie, ale myślę ze  Sobie poradzę :)
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak
Godziny w jakich grasz:zależy, ale zazwyczaj przebieram wieczorami między cod a dr. i oczywiście jak ktoś jest na serwerze.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Zauważyłem ze mało adminów jest, ba prawie w ogóle. Jak patrze jak taki wychodzi z TT i buguje to TT to aż mam chęć napisać podanie, karać tych co łamią regulamin oraz skracają :)

Oświadczam ze posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:34002120 

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Widze, ze nikt nic to moze ja sie wypowiem. Grałem pare razy da tym serwie i szczerze to nie wiem czy tam jakis admin jest, a moze ja tak trafiałem. Wracam do podania: na CODzie ogarnięty to i na DR sie przyda TAK.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tam jest dziki zachód z dość niską średnią wieku gracza, jak zaglądam jest co najmniej 10 petycji o propozycjach zmian i mapkach ale na forum za daleko...

Jeśli masz czas i chęć przypilnować - na tak.

Opublikowano (edytowane)

Jestem na tak ponieważ rasta to bardzo ogarnięty gracz i próbuje pomóc chodź nie musi tego robić . Przydałby się na serwerze ja gram codziennie  i wiem że on też gra codziennie na serwerze . Na serwerze nie ma żadnych adminów

Edytowane przez KaZaM
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja również na TAK :)

• 2 tygodnie później...
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności