Skocz do zawartości

[KOSZ] BAN BY RASTA ZA NIC :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick podczas gry: Kubson
Nick admina podczas gry: Rasta
Powód bana: ''Idź na te forum ''
Opis sytuacji: Iz , jakies dziecko wbiło na serwer , a dziewczyna normalnie się spytała jaka klasa , najlepsza to jakis ziomek do niej '' dziewica '' przez mikrofon wiecie taki yolo 12 + :D . No i dobra napisalem ,do niego ''zamknij dupe , i graj miej szacunek do dziewczyn '' I dostałem kick powód '' ochlon '' Napisałem ,ze za co dostałem kick ,za to ,ze mam szaczunek ? No proszę was mam duży szaczunek do dziewczyn . Więc powiedziałem ,ze złoze na niego skarge na forum , to dostałem bana na 5h powód '' IDŹ NA TO FORUM '' Nie wiedziałem ,ze jest w regulaminie takie cos ,ze za takie cos można zbanowac ,ale okey ...
Wydruk z konsoli

------------------------------ 
[FRAGBANS] Banned! 
[FRAGBANS] Period: 5 h 
Reason: Idz na to forum 
---------------------------

Pozdrawiam
Kuba
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z mojej perspektywy wyglądało to inaczej :) Wchodzę na serwer  a tam wiązanka do kogoś z adresu pana wyżej "Pizdo itp".

Więc go kicnąłem żeby troszkę przystopował. Ok to co napisał wyżej może i jest pół prawdą, ale już nie napisał  co dalej było. 

Wszedł po kicku na serwer z Wielkim oburzeniem "ze za co go kicnąłem?" i ze za chwile pójdzie na forum, a i jeszcze napisał

że admina stracę:) Więc przyspieszyłem mu ten proces. Tyle z mojej strony.  

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Dodam że gracz cały czas wyzywa . W dodatku "ma znajomych w administracji którzy odbanują go w 5 minut" . Nie było mnie, ale jak dla mnie to ban słuszny bo widzę jego zachowanie na serwerze . A do tej utraty admina to też już mi groził . 

Edytowane przez mikoo
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Skoro tak się zachowuje ze i Tobie groził. To jestem za nadaniem mu bana do tygodnia.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności