Ejmi Opublikowano 15 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2016 Nie wiem czy w dobrym dziale zakładam temat, więc z góry przepraszam, jeśli się pomyliłam. Chodzi mi o rozwiązanie jednego, niby prostego zadania z nierówności kwadratowych: 2x2 - 4x > (x+3)(x-2) Mógłby ktoś pomóc ? :)
Adek Opublikowano 15 Marca 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2016 Wszystko ładnie wyjaśnione.
Ejmi Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2016 Dzięki :) Moje rozwiązanie wyglądało całkiem inaczej, bo oczywiście po przeniesieniu na lewą stronę nie zmieniłam znaków ;/
Adek Opublikowano 15 Marca 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2016 Polecam się na przyszłość :D
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Różne tematy do Hyde park → Hobby → Książki → Mule książkowe - zadane
Właściciel GET Opublikowano 6 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 6 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi