kuba0930 Opublikowano 14 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2016 Siema, Zna ktoś fajne nuty z typu: Dimitri vegas Like mike, Hardwell, Tiesto i może mi podać pare fajnych piosenek też innych artystów które też są na czasie? Dzienia! P.S. A wy czego słuchacie? :)) Kuba 1
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 14 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2016 KSHMR & MARNIK - BAZAAR Hardwell - Run Wild. Z ciekawych wykonawców polecam Headhunterzz, KSHMR, DallasK czy R3hab, wyszukaj a na pewno znajdziesz coś dla siebie :) 4
sQud Opublikowano 15 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2016 Dołączam się - możecie zarzucić jeszcze jakieś fajne nuty ;) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka 1
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 15 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2016 Z ciekawszych utworów mogę dodać jeszcze: Alfons - Glitch, DVBBS - Raveheart, Knife Party - Bonfire i Knife Party - Give It Up. Są to piosenki które sam najczęściej słucham. O i polecam odwiedzić dwa miejsca Kanał NCS (NoCopyrightSounds) na YouTube oraz temat http://fragujemy.com/topic/12619-oceń-nutkę-poprzednika/ na forum :) 1
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 4 Lipca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2016 Out Of Grace - Anglia (NEXBOY & DBL Bootleg)Polecam :) 2
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi