rekin. Opublikowano 14 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2016 Hej z gory mowie ze nic nie zmienialem.. po prostu wbilem na ostatnich moich ustawieniach KTORYCH GRALEM NORMALNIE I O TAKIE MAPY MI WYSKAKUJA. gRAFIKA 32BIT OPENGL
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 14 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2016 Może napiszesz wiecej jaki masz sprzęt, czy na innych serwerach się też tak dzieje?
rekin. Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2016 Na wszystkich serwerach. ;)64BIT 2GB RAM inter core 2 duo Cpu e8400 3.00ghz 2.99ghz karta graficzna zintegrowana
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 14 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2016 hm, stary sprzęt widzę, natomiast spróbuj przeinstalować sterowniki do karty graficznej, być może że karta zintegrowana już kończy swój żywot.
rekin. Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2016 hm, stary sprzęt widzę, natomiast spróbuj przeinstalować sterowniki do karty graficznej, być może że karta zintegrowana już kończy swój żywot. Jeżeli chciałbyś mi zainwestować w nowy to jak najbardziej go przyjmę :) Gdy kupowałem ten komputer były to początki "płaskich monitorów", więc jestem ciekaw czy gdzieś 10 lat temu lub może wiecej posiadałeś już taki komputer :)) Ze sterownikami spróbuje, chodz wątpie ze sie cos poprawi.
sQud Opublikowano 14 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2016 Zacznę może od tego, żebyś nie cytował postu osoby, która napisała bezpośrednio nad Tobą i szczególnie jeśli odnosisz się do całości (można się domyślić, że piszesz do niej). Przechodząc do tematu - próbowałeś zmieniać rozdzielczość grafiki/jakość grafiki (np. z niskiej na średnią) albo reinstalować grę? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
witekPL Opublikowano 14 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Mój kolega tez tak miał jakies pół roku temu. I jedyne co zrobił to weszedł w opcjach w video, i w pasku nad rozdzielczością zmienił z opengl na coś innego (Nie pamiętam już co) Edytowane 14 Marca 2016 przez witekPL
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 15 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2016 D3D coś takiego bywało i wiem ze na starym sprzęcie coś takiego miałem.
rekin. Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2016 Problem rozwiązany. Samo się zepsuło, samo się naprawiło :)
Rekomendowane odpowiedzi