Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 10 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2016 Wczoraj przez Counter Strike: Global Offensive przeszła fala banów.Wczoraj zablokowano dostęp do kont graczom, używającym najpopularniejszego, płatnego cheata do Counter Strike: Global Offensive. Nie wiadomo jak duży jest banwave, natomiast dużo osób deklaruje, że widoczny jest spadek liczby znajomych.Zbanowane oprogramowanie pochodzi od 22cheats. Źródło: http://polscygracze.pl/zbanowano-uzytkownikow-najpopularniejszego-platnego-cheata-csgo/ Oby więcej takich akcji ;) 4
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 10 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2016 I bardzo dobrze, chwasty trza wyrywać, chociaż po ostatniej prowokacji z banami myślałem, że nic ciekawego nie będzie, a tu proszę :D 2
DYD Opublikowano 10 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2016 Nie wiem, co te czity dają ludzią...
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 10 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2016 Elegancko :)
haikoo Opublikowano 10 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2016 Oczywiście. Ostatnio coraz więcej haxów się pojawia. Mi dało już 2k expa za dobre zgłoszenia haxa. Tępić lamusy.
witekPL Opublikowano 11 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2016 Prawidłowo. Powinni więcej banowac tych zje***
Rekomendowane odpowiedzi