Zasłużony Fragowicz Rozbójnik Alibaba Opublikowano 7 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich od półtora -tygodnia mam pewien problem z Csem . Problem polega na dziwnym lagu kiedy ktoś do mnie strzela mam dziwne opóznienia w tym momencie z Awp przykładowo nie da rady ubić bo widze kogoś sekunde pozniej od osoby przeciwnej kiedy się ogarne to dostaje już po kasku, kiedy gine widac tez jak padam lekko z opóznieniem jest to strasznie irytujące dodam że probowałem juz wielu rzeczy , spojnosc plikow ,usunięcie cfg, zrobiłem formata, zainstalowanie csa na innym dysku ,zmienianie wartości rate, niestety guzik to dało .Moje pudełko jest juz wiekowym sprzętem ;) ale wczesniej nie było takich cyrków . Dodam jeszcze ze w tym czasie moj internet to jakis ponury zart zdaza się że mam 1-5 mb sprawe niby ku***strada próbuje rozwiązać był majster bla bla bla wymienił przewody a ja dalej mam czasem dziwne lagi i po 500 pingu z tym ze przy tak słabym necie na laptopie cs działa normalnie a jezeli sa lagi na nim to sa one ciągle a nie tj w przypadku Peceta . Wrzucam link do demka moze ktoś pomoże http://przeklej.org/file/Cm24pv/cygan.dem. BTW nie interesuja mnie komentarze zmień ,komputer itd itp bo jakos srednio wierze ze jest to wina Pc bede bardzo wdzięczny jezeli ktos spróbuje pomóc . Pozdrawiam : ) Edytowane 7 Marca 2016 przez Rozbójnik Alibaba
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 7 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2016 WinMTR Zrób pomiar w czasie gry, może okaże się ze problem leży po stronie dostawcy neta ;) A może po prostu "siadła" Ci grafika ?? Ja tak miałem jakiś czas temu. Naruszył ją ząb czasu... Zaproś jakiegoś ziomka ze swoją grafą do siebie i stestuj to ;)
Zasłużony Fragowicz Rozbójnik Alibaba Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2016 Dzięki wielkie za podpowiedzi podziałam cos po południu .
Lallana Opublikowano 7 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2016 Ty też, adres Twój jest to przygotuj się na spalenie chaty :D
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 18 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2016 Brak zainteresowania, zamykam.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi