Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich od półtora -tygodnia mam pewien problem z Csem . Problem polega na dziwnym lagu kiedy ktoś do mnie strzela mam dziwne opóznienia w tym momencie z Awp przykładowo nie da rady ubić bo widze kogoś  sekunde pozniej od osoby przeciwnej kiedy się ogarne to dostaje już  po kasku, kiedy gine widac tez jak padam lekko z opóznieniem  jest to strasznie irytujące dodam że probowałem juz wielu rzeczy , spojnosc plikow ,usunięcie cfg, zrobiłem formata, zainstalowanie csa na innym dysku ,zmienianie wartości rate, niestety guzik to dało .Moje pudełko jest juz wiekowym sprzętem ;) ale wczesniej nie było takich cyrków .   Dodam jeszcze ze w tym czasie moj internet to jakis ponury zart zdaza się że mam 1-5 mb sprawe niby ku***strada próbuje rozwiązać był majster bla bla bla wymienił przewody a ja dalej mam czasem dziwne lagi i po 500 pingu z tym ze przy tak słabym necie na laptopie cs działa normalnie a jezeli sa lagi na nim to sa one ciągle a nie tj w przypadku Peceta .

Wrzucam link do demka moze ktoś pomoże http://przeklej.org/file/Cm24pv/cygan.dem

BTW nie interesuja mnie komentarze zmień ,komputer itd itp bo jakos srednio wierze ze jest to wina Pc bede bardzo wdzięczny jezeli ktos spróbuje pomóc . Pozdrawiam : )

Edytowane przez Rozbójnik Alibaba
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

WinMTR 

Zrób pomiar w czasie gry, może okaże się ze problem leży po stronie dostawcy neta ;)

A może po prostu "siadła" Ci grafika ?? Ja tak miałem jakiś czas temu. Naruszył ją ząb czasu... Zaproś jakiegoś ziomka ze swoją grafą do siebie i stestuj to ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dzięki wielkie za podpowiedzi podziałam cos po południu .

• 2 tygodnie później...
  • 4 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności