Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chciałbym po miesiącu gry i istnienia mojego pułku, zrobić nabór. Wiele osób może nawet nie wiedziało o istnieniu mojej grupy, gdyż starałem się to zataić.

Mam nieco ambitniejszy pomysł niż inne grupy, bo do DayZ chciałbym podejść nieco inaczej niż inni. Bardziej taktyczniej.
Chciałbym moją grupę podzielić na oddziały, na Alfę (A) i Omegę (Ω) gdzie Alfa pełni role dowodzące i jest oddziałem głównym - z pierwszeństwem - a Omega będzie oddziałem drugim, gdzie trafiać będą rekruci.

Omega jak i Alfa będą miały swoje osobne bazy.
Alfa (A) posiada już teraz bazę Dużą
Omega (Ω) posiada bazę Średnią

Rekruci dostaną hasło do bazy średniej po kilku dniach gry z moją ekipą, jeśli się im przypodobacie - Zostajecie i otrzymujecie hasło do bazy, jeśli nie - wypadacie od razu.
Ja będę decydował ostatecznie czy ktoś zostaje, a osoby przyjęte będą musiały same zdobywać przedmioty i pojazdy do swojej bazy, ale oczywiście będą mogły przyjść i na spokojnie wejść do Centrum Dowodzenia (tj. Alfa) i za pozwoleniem przełożonego dostać przedmioty, bądź pojazdy.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A więc, co wymagam? :
- Najważniejsza jest dojrzałość, wiek nie gra tu specjalnie roli, ale wiadomo - lepiej się gada z kimś kto ma niższy głos, aczkolwiek mówię tu też o dojrzałości, bo zdarza się, że młodszy może lepiej się zachowywać niż taki 3 lata starszy od niego.
- Umiejętność strzelania.
- Spryt
- Team Speak z działającym mikrofonem.

- Wolny czas
- Słuchania rozkazów

Co oferuję? :
- W miarę zgrany oddział Alfa do pomocy
- Bazę

- Możliwość zostania dowódcą oddziału!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Z bardzo miłą chęcią przyjmę grupę osób (kolegów) co mają ze sobą już wiele wspólnego. Po dłuższym czasie będę mianował jedną osobę na mojego zastępce, który będzie dowodził oddziałem Omega, dlatego od takiej osoby wymagam nieco więcej niż od innych członków. W planach mam również dodanie znaczków Alfy i Omegi do nicku.

Nie przyjmuję trolli, aczkolwiek poczucie humoru jak najbardziej mile widziane. Rekruci, którzy nie są jeszcze pełnoprawnymi członkami grupy, wypadają po 2 ostrzeżeniach

Podanie ma zawierać swoje dobre strony i te złe. Masz określić w podaniu, z czym masz problem, a w czym jesteś dobry (jak ktoś bardzo dobrze strzela a słabo zna mapę i tak znajdzie zastosowanie w oddziale). Chce, by podania były pisane od siebie, bez żadnego wzoru, ale ma zawierać OBOWIĄZKOWO informację o wieku i o posiadaniu mikrofonu. Nie robimy wyjątków gdy ktoś nie spełnia wymagań. + Kopiowane podania są odrzucane

Niech los wam sprzyja.

REKRUTACJA
OFF

(temat może ulec zmianie)

Edytowane przez Ponurak
Opublikowano

Mój nick na serwerze to wisnia13. Mam 19 lat. Posiadam TeamSpeak + działające mikro. Czas mam zazwyczaj wieczorem po godzinie 20 lub 21. Potrafię wykazać się sprytem jeśli jest taka potrzeba. Wykonuję rozkazy które zostały wydane przez dowódce bez żadnego problemu oraz poziomu trudności w wykonaniu danego zadania. Znam dobrze mapę oraz strzelam na poziomie zadowalającym. Jestem miły, lubię pomagać innym oraz rozśmieszać, niestety czasami za szybko się denerwuje. Moim zainteresowaniem są komputery a zarazem i ekonomia. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Witam nazywam się Kamil mój nick na serwerze to GameR mam 19 lat. Moja umiejętność strzelania jest na dobrym poziomie. Jeśli trzeba to potrafię się wykazać sprytem oraz posiadam Team Speak z działającym mikrofonem. Czas na grę mam wieczorem od 19-20 czasem najpóźniej o 21 oraz potrafię wykonywać rozkazy dowódcy :). Interesuję się komputerami.

Edytowane przez GameR216
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Witam mój nick na serwerze to wolaczeq. Mam 18 lat wiec uważam ze jestem już w miarę dojrzałą osobą chociaż jak (prawie) każdy lubię sobie pożartować. Moje umiejętności strzelania nie są najgorsze ale i też nie są najlepsze- powiedział bym odpowiednie do gry. Spryt mam dość dobry (na poprzednim serwerze dayz potrafiłem np ukraść samochody graczom, którzy chcieli mnie zabić) mniej więcej z każdej sytuacji jako tako udaje mi się wyjść. Ts posiadam z mikrofonem. Wolny czas mam w godzinach wieczornych mniej więcej od 19-20. Potrafię się dostosować do każdej sytuacji i także do każdego danego mi rozkazu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam , zacznę od tego , że się przedstawię. Mam na imię Krzysiek, mam 23 lata , swoją przygodę z MTA zacząłem jakiś rok temu , zazwyczaj byłem sam liderem , bo jak to inni gracze mówili "mam to coś" ale tym razem, szukam czegoś innego. Łącznie przez cały roczek pograłem tylko na 3 serwerach , jestem graczem , który szybko zapuszcza korzenie , więc z moja aktywnością nie ma problemu , bo zawszę znajdę czas :). Szukam takiej grupy , która wpada na fajne pomysły tzn : taktyki , stawianie blokad. Moją umiejętność strzelania oceniam na jakieś 8/10 , lecz jestem typem gracza , który bardziej preferuje M110 , strzały z dystansu , to moja mocniejsza strona , chociaż z M4 też idzie całkiem dobrze :D .Spryt hmmm , ocenić go ciężko , bo czasami akcja wyjdzie a czasami nie ,ale  na + moim zdaniem  :). Team speaka posiadam , poczucie humoru również i czasami jak to każdemu załączy się "zryty łeb" :P. 

Pozdrawiam Uzillo

Opublikowano (edytowane)

Wiśnia - Przyjęty
Gamer - Przyjęty

Wolaczeq - Przyjęty
Tę trójkę przydzielam do Omega

(wiem, że tam razem gracie)

Uzillo - Przyjęty na okres wstępny

Na pm porozsyłam dane.

Edytowane przez Ponurak
Opublikowano

Witam, zwiem się Marcin mam 18 lat. Mój nick na serwerze. Moja kariera w MTA zaczęła się w 2010 roku i od tamtej pory ciągle gram. Na DayZ gram od 4 lat i dość myślę że jestem ogarnięty w te klocki. Mój spryt jest dość dobry, gdy gdzieś zawsze biegam czy nawet jadę to nigdy nie patrzę ciągle przed siebie tylko zawsze w obkoło. Moje umiejętności są dosyć wysokie jeżeli chodzi o bronie takie jak snajperki a bronie bardziej jak m4 czy ak-47 to na średnim poziomie. Obecny jestem w godzinach wieczornych, zazwyczaj od 18 do 22. Ts'a posiadam a nick na nim mam M@rio. Ortografię i kulturę utrzymuje na wysokim poziomie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Siema, mam na imię Sebastian. Mam 19 lat i jeżdżę alfgą :D. Gram głównie wieczorami ale czasami moge wejść rano/popołudniu. W GTA grałem od gnojka, niedawno zacząłem w MTSA. Znam Wiśnie i wcześniej już pykaliśmy. Posiadam ts, mikro, klawiature i myszke :D. Interesuję sie statkami i marynarką wojenną. Lubie filmy wojenne, sensacyjne, akcji, katastroficzne i przygodowe :D

Edytowane przez ScrimpyTwo
Opublikowano

Usuń reklamę o Xboxie i będzie git.

ScrimpyTwo - Przyjęty

Opublikowano

Nick: Barqu

Strzelanie: 10/10

Prowadzenie: 8/10

Mapa: 10/10

Sprzęt: Mam sprawne słuchawki, nie trzeszczący mikrofon, TS3 i Skype.

Coś od siebie: Mam na imię Bartek, mam 16 lat 3 mies. Moje doświadczenie z MTA DayZ jest ogromne, gdyż gram już w MTA DayZ 4 lata. Bardzo długo grałem na rosyjskich serwerach (nawet dłużej, niż na polskich). Na serwerze gram w godzinach 9:00-11:00 / 14:00-18:00 / 20:00-02:00. Chętnie słucham rozkazów, ale jeśli zostałbym przywódcą jednego z oddziałów próbowałbym wydawać rozkazy rozsądne i przemyślane. Jeśli chodzi o spryt w sensie uciekania, albo szybkiego działania, zachodzenia drogi lub coś w tym stylu myślę, że się sprawdzam, gdyż często jestem o jeden krok dalej od przeciwnika, ale nie zawsze wiadomo - jestem tylko człowiekiem. Myślę, że moje podanie zostanie rozpatrzone korzystnie i dołączę do oddziału Alfa, ale Omega też mile widziana :D

• Karambit w plecy (-) 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam 15 lat. Lubie grac w CS GO, The Forest i MTA czasami. Nawalam wiadra nocami jak rodziców nie ma w domu. Hoduję Marysię w piwnicy duże krzoczki mam. Lubie podduszać kolegę i klepac sie na ksw.

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Witam.

Mój nick w grze tej, a zarazem i innych i na team speaku, to "Knapcio". Mam 18 lat, dobrze radzę sobie ze strzelaniem, potrafię wykazać się sprytem, posiadam ts i dobrze działający i porządny mikrofon. Sumiennie wykonuję rozkazy, zlecone wcześniej przez dowódce. Moje zainteresowania to gry, sport, muzyka, marketing i organizacja reklamy. Pozdrawiam :)

Jestem od Wiśni.

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Kurwa za przeproszeniem, nauczcie się w końcu czytać do cholery. Ślepi jesteście? Rekrutacja jest ZAMKNIETA!

Opublikowano

Mam 16 lat w mod DayZ gram 4 lata mapę znam na pamięć oraz wiele respałnów aut Mam ts oraz mikro

Strzelanie 9/10

kierowanie 7/10

snajper9/10

Czekam na odp

Opublikowano

Metall, zgłoś się do Wiśni, a on mi da znać jak się sprawujesz. Robię wyjątki przy zamkniętej rekrutacji, gdy podanie jest pisane z mojego rozkazu, lub rozkazu kogoś z mojego teamu. Dlatego rozpatruje takie podanie w zależności od tego czy ktoś z którego oddziału da mi znać, że przykładowo Metall jest od niego.

Metall - Przyjęty / Odrzucony

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Witam, mam 15 lat gram w  mta dayz od 3 lat, mam sprawne mikro mapę znam 10/10, strzelam 9/10, jeżdżę 8/10, czekam na odp.

// Zlaggowany powiedział że mogę się spytać o dołączenie.

Edytowane przez vladmimx
Opublikowano

Tak mnie bardzo ciekawi, gdzie ja we wzorze kazałem oceniać się w umiejętnościach grania 1 - 10? Mi zależy na tym, czy ktoś potrafi się przyznać do błędu, czy jest dojrzały emocjonalnie, czy da radę słuchać rozkazów mimo odrębnego zdania i czy ponosi konsekwencje. Mnie tam nie obchodzi czy strzelasz się dobrze - bo to można posiąść z czasem, a te które wymieniłem, to tak średnio.

Wasze podania są bardzo ubogie w informację a i tak bym większość przyjął, ale miejsc już brak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności