Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 29 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Lutego 2016 Naprawdę aż mi się zrobiło smutno jak zobaczyłem ten filmik, widać że naprawdę mu zależy a jest bezsilny tak naprawdę mam nadzieję że będzie dobrze 1
forget-me-not Opublikowano 29 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Lutego 2016 Przesada z lekka z tym dramatem, zawsze mogło być gorzej.
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Lutego 2016 Poświęcasz na coś praktycznie całe życie, jesteś już u szczytu swoich marzeń i po raz drugi coś staje tobie na przeszkodzie przy której jesteś bezsilny. Widać jak mu na tym zależy i jak dla mnie nie ma tam przesady.
frez Opublikowano 29 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Lutego 2016 Szczerze, wątpię żeby coś to pomogło, ale tutaj możecie podpisać petycje umożliwiającą "wyzwolenie" go od obowiązku wojskowego. https://community.avaaz.org/petitions/free-forg1ven-from-military-service 3
Karysu Opublikowano 1 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Teraz to jestem naprawdę wkurzony.. Człowiek pracuje, stara się, spełnia marzenia a tu taki cyrk. Eh. Ale z drugiej strony sytuacja Grecji wymaga tego, aby posiadac każda pare rąk do pomocy. Ten człowiek nie jest jedynym poszkodowanym w związku z sytuacja z uchodźcami. No ale cóż, niech żyje się lepiej. :( Edytowane 1 Marca 2016 przez Karysu 1
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 14 Marca 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi