Hulig[4]n Opublikowano 25 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam w tym temacie chciałbym zaprezentować wam moje 1 prace od czasu formata.. Dałbym wam do oceny więcej prac ale na razie to co udało mi się zrobić z nudów :) Moje wcześniejsze prace były zajebiste ale niestety zformatowanie komputera spowodowało ich usunięcie ;/ Proszę oceniać prace według własnych oczekiwań :) Będę odświeżał temat mniej niż co 2 dni więc wiele prac naleci :) 1# 2# 3.# (bez tła) 4# 5# A tutaj do oceny nasze (moje i Hadiba. GUI dla Fragujemy.com ; *) Grafika robiona przeze mnie :) 6# (Mój avatar na forum ; *) 7# Sygnaturka Legolasa z Władcy Pierścieni :) 8# Sygnaturka Harrego Pottera ; * 9# A tutaj znów widzimy sygnaturkę Gladiatora Zostało Dodane kilka nowych prac(prace nr.#7, #8, #9, zapraszam do oceniania i komentowania ; *) + Został zrobiony refresh (odświeżenie linków obrazków)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 25 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Czerwca 2012 1. 1/10 2. 2/10 3. 2/10 4. 4/10 5. 4/10 6. 3/10 Popracuj trochę.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 25 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Czerwca 2012 moim zdaniem 4 najlepsze , najwięcej pracy musiało być przy nr. 4 ale pewnie wszystko na tutorialach robione ? oprócz 1 i 2 ?
Hulig[4]n Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2012 I tutaj Cię zaskoczę bo nic nie było robione na tutkach robione :) Wszystko robiłem sam z własnej wiedzy, 0 tutków.. :) Proszę komentować i oceniać pracę, niedługo będę wrzucał nowe :)
-=Krzysiek=- Opublikowano 26 Czerwca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dobra, jak poprosiłeś to ocenie xD,nie znam się na grafice, więc ocenie wszystko na hmm 7/10, bo napisy raczej łatwo robić :D.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 26 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2012 n' pid='13829' dateline='1340708881'] I tutaj Cię zaskoczę bo nic nie było robione na tutkach robione :) Wszystko robiłem sam z własnej wiedzy, 0 tutków.. :) Proszę komentować i oceniać pracę, niedługo będę wrzucał nowe :) 4. napis pod względem efektu i czcionki jest identyczny jak w tutorialu.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 26 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Troszkę takie tandetne, że tak powiem :p Tutaj jakieś światło w tle, napis jakiś dziwne, ale niech będzie te jakieś 5/10, bo arcydziełem to to nie jest. Jeszcze dużo pracy przed tobą ;d
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 27 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Linki wygasły. Zrób up@.
Właściciel GET Opublikowano 27 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 27 Czerwca 2012 Linki wygasły. Zrób up@. Że co? @Huligan Nesty chodzi o to ,że jakąś godzinę temu wygasły mi linki i nie było widać obrazków ale już to naprawiłem więc aby uniknąć niepotrzebnego spamu proszę o usunięcie mojego postu który teraz napisałem po przeczytaniu go przez Nesty`ego i twojego postu Nesty też.. Niepotrzebny Spam.. ;/ i Postu Ice Tea też bo niepotrzebny spam się robi :( Wpisane do postu Nestiego przez Macieja.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2012 według mnie 4 najlepsze :) Robiłeś to w gimpie ? czy na tej str. coolertext.com czy jakoś tak ?
Hulig[4]n Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2012 W gimpie :) Nie korzystam z internetowych stron graficznych :) Chyba ,że do pobierania pędzli lub czcionek ;* Proszę i komentowanie i ocenianie :)
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 27 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2012 zrób kilka ciekawych banerów lub awatarów ;)
Endich^ Opublikowano 27 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Praca nr 4 ciekawa :) Popracuj i wrzucaj na bieżąco ;)
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 W gimpie Nie korzystam z internetowych stron graficznych Chyba ,że do pobierania pędzli lub czcionek Proszę i komentowanie i ocenianie Ahh gimp też go używam :D. Myślałem, że 4 robiłeś na tej str. ale przeglądałem se gimp'a i lookłem to :). Prace wszystkie są spoko lecz mi najbardziej podoba się właśnie praca nr4. PoZdRo
Shezo Opublikowano 16 Września 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Września 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi