Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Chciałbym wyprostować parę spraw i coś ogłosić.

Chciałbym ogłosić że zaostrzam swoje kary. Mam już dość przepychanek z graczami, skoro muty nie działają, albo dają tylko chwilowy skutek.

Nie pozwolę też na obelgi w moją stronę. Typu "zaklekocz jajami", "ssij" itd. Za to również będę karał. Surowo.

Proszę też o jakąś stosowną informację dla graczy, co może a czego nie może moderator, gdyż codziennie jestem posądzany o to że podglądam graczy, teleportuję swoich, czy spawnuję itemy.

Moderator nie ma takich opcji! Przypominam!

Nie faworyzuję mojej grupy i karam ich tak samo jak innych. I nikt mi nie może zabronić biegać po mapie oraz killać graczy.

Jeżeli ktoś oczekuje ode mnie pomocy, to na czacie nie spamuje "Kryniu, Kryniu.." albo "Ej" Tylko krótko. Kryniu mam taki i taki problem.

Kryniu

Edytowane przez Krystek
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Nie ma sensu tracić czas na oszczerstwa i pomówienia, a to ignorować. Trzeba mieć żelazną cierpliwość. A co do zaostrzenia kar, zgadzam się. Większość osób na MTA to osoby nieokrzesane, niedojrzałe jeszcze, czyli wiek 12-17. Powoduje to, że nie znają relacji moderator / admin - gracz, a odzywają się jak na równi sobie, jak do kolegów. Takim wpierdzielać bany ostre i wtedy nauczą się może. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności