Lumcia Gumcia Opublikowano 21 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2016 Takie tam pasujące bity do obecnego stanu. :D (Mam nadzieję, że administracja zrozumie żart :D) 6
Właściciel GET Opublikowano 21 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 21 Lutego 2016 Aktualnie kombinujemy z zablokowaniem kopiowania itemów przez namioty, lecz Heisenbergowi znowu wywaliło Internet...
ZieloonY Opublikowano 21 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2016 Internet to internet nie zawsze dziala
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 21 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2016 Hahaha, dobre dobre.
Sagan Opublikowano 21 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2016 Jak zablokujecie kopiowanie to git, proponuje wówczas amnestie dla wszytskich zbanowanych kopiaczy :v [*]
Ripton Opublikowano 21 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2016 Jestem za tym co sagan pisze :) Serwer będzie dzisiaj czy raczej nie? 1
Właściciel GET Opublikowano 21 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 21 Lutego 2016 Amnestii nie będzie dla takich graczy.
Ponurak Opublikowano 21 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Mimo powtarzający się pytań, chciałbym zakończyć dzisiejszy dzień powtórzeniem a jednocześnie zamknięciem tematu (NESTY KIEDY SERWER) w jednym. Także pytam w imieniu każdego niecierpliwego gracza po raz ostatni - szanowną administrację, czy serwer będzie online jeszcze dniu dzisiejszym czyli przed godziną 00:00?Z całego serduszka przepraszam, ze przeszkodzenie w naprawianiu serwera,pozdrawiamKacper.@edit.Prosze o usunięcie postu, napisałem go w złym dziale.Dzięki. Edytowane 21 Lutego 2016 przez Ponurak 2
Krystek Opublikowano 21 Lutego 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 21 Lutego 2016 Żadnej Amnestii dla zbanowanych graczy. Żadnej. Nie potrzebne są nam na serwerze takie "chwasty". A jak dobrze wiemy, chwasty się wyrwa a nie zasadza ponownie. 1
Właściciel GET Opublikowano 22 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 22 Lutego 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi