sQud Opublikowano 17 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) ELITE - jesteśmy grupą założoną już w 2014 roku pod całkowicie inną nazwą, a w niej znajdują się osoby które grają z nami od paru lat, miesięcy i osoby całkowocie nowe. Niektóre osoby od Nas mają doświadczenie w strzelaniu, inni w prowadzeniu pojazdów - jednym słowem każdy ma Swoją role w grupie. Chcesz dołączyć do Naszej grupy?Rekrutacja jest w tym momencie ZAMKNIĘTA. Co oferujemy?: - miła atmosfera; - mile spędzony czas; - baza ULTRA (dostęp do bazy udostępniamy dopiero po dłuższym czasie); - regulamin grupy, zrobiony tak aby nie było żadnych problemów; - własny kanał na serwerowym Team Speak 3; - czasami karaoke :D; Co wymagamy?: - ponad 15 lat, jednak zwracamy uwage głównie ogarnięcie; - umiejętność strzelania/prowadzenia aut; - wręcz perfekcyjna znajomość mapy stanu San Andreas; - przestrzeganie regulaminu który zostanie Wam wysłany o akceptacji podania; - słuchawki oraz mikrofon + komunikator Team Speak 3; Podania wysyłacie pod tym tematem - w poście. Wraz z grupą nie narzucamy Wam żadnego wzoru na podanie .. To właśnie tutaj macie pole do popisu. Jeśli nie idzie Wam pisanie podań macie na dole wzór z którego możecie skorzystać, jednak preferuje jakbyście napisali mi coś od siebie - takie podania mają większą szanse przejść. POWODZENIA! [b]Imię:[/b] [b]Wiek:[/b] [b]Znajomość mapy (w skali 1-10):[/b] [b]Jaką chcesz mieć role w grupie? (prowadzenie auta/strzelanie):[/b] [b]Oceń w skali 1-10 Swoją umiejętność w wyżej wymienionej roli:[/b] [b]Kilka słów o Sobie:[/b] [b]Posiadasz serwer głosowy TS3 + headset?:[/b] TAK/NIE Do sprawdzania aplikacji upoważnieni są: sQud, Kama. Edytowane 22 Lutego 2016 przez sQud 2
Felian Opublikowano 18 Lutego 2016 Zawieszony Opublikowano 18 Lutego 2016 14 lat ogar,gram ponad 2 lata na samym modzie 1
sQud Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) @Felian O ile było to podanie - ODRZUCAM Edytowane 19 Lutego 2016 przez sQud 2
ProLuzaczek Opublikowano 18 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2016 Wiek: 17 Nick w Mta: ProLuzaczek Znajomość mapy: 10 Umiejętność prowadzenia: 10 Umiejętność strzelania: 9 (może nawet 10) Ts3, mikro, słuchawki: TAK O sobie: Dowiecie się o mnie więcej, jak razem pogadamy :P. 1
sQud Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2016 @ProLuzaczek Podania na ten moment ani nie akceptuje, ani nie odrzucam. Zgłoś się do mnie na Prywatnej Wiadomości, tam ostatecznie zdecyduje czy podanie zostanie odrzucone czy przyjęte :) 2
PrawilnyPolak1 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zawieszony Opublikowano 18 Lutego 2016 PrawilnyPolak mam 15 lat :)) od 2 miesiecy. jestem po mutacji.Na nieistniejącym już serwerze GoodDayz miałem 400h.Potrafie prowadzic i strzelac(ale lepiej prowadze lub loouje albo szukam aut).Znam respy aut.Mam poczucie humoru :).Gram 3-4 godziny dziennie i nie kłucę sie o byle co.Znam mape 400h dayz i 2x cale GTA SA przeszłem wiec znam na pamięć.TS3/MIKRO/SŁUCHAWKI.Myśle że nadam się w wasze szeregi Pozdrawiam Gorąco i czekam na pozytywne lub negatywne rozparzenie podania :)
sQud Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2016 @PrawilnyPolak1 AKCEPTUJE zgłoś się do mnie na Prywatnej Wiadomości. 2
Ponurak Opublikowano 18 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2016 A czy można się ubiegać o jakiś pakt sojuszniczy?Nie na zasadzie nie strzelam, tylko coś w stylu - pożycz, zabije cię to itki zostawię, chcesz pojazd to dam... etc.? :D+ chciałbym posłuchać karaoke. xD 1
sQud Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) @Ponurak W sumie można. Napisz do mnie na Prywatnej Wiadomości :) Edytowane 19 Lutego 2016 przez sQud 3
NIKT Opublikowano 19 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2016 Wiek: 16 Nick w Mta: Vexus Znajomość mapy: 10 Umiejętność prowadzenia: sportowymi 10 a tymi pancernymi 9 Umiejętność strzelania: 9-9,5 Ts3, mikro, słuchawki: TAK O sobie: Graliśmy razem a chcę sobie jeszcze pograć w jakiejś większej zgranej ekipie ponieważ moja się rozpadła. Ogólnie jestem ogarnięty i nie wyzywam na team jak coś zepsują . Dawno przeszedłem mutację nie seplenie itd :) . 1
sQud Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2016 @VvVexus AKCEPTUJE zgłoś się do mnie na Prywatnej Wiadomości na forum/wbij na serwerowy Team Speak i mnie poke'ni (kanał 55). 2
Koczer Opublikowano 19 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2016 Wiek: 15 (sierpień 16) Nick w Mta: Koczer Znajomość mapy: 9 Umiejętność prowadzenia: 9 Umiejętność strzelania: 9 Ts3, mikro, słuchawki: tak
sQud Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2016 @Koczer ODRZUCAM - jeśli już na prawdę chcesz się dostać do Nas, a nie umiesz pisać podań skorzystaj chociaż ze wzoru, a nie go obcinasz. 2
HoszeQ Opublikowano 20 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2016 1. Wiek: 142. Nick w MTA: HoszeQ3. Umiejętność strzelania: 84. Znajomość mapy: 75: Ts3 + Mikro + Słuchawki: Tak
sQud Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2016 @HoszeQ ODRZUCAM - To samo co kolega wyżej ;) 2
aesdeef Opublikowano 21 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2016 Imię: Adrian Wiek: 15 (rocznikowo 16) Znajomość mapy: 10/10 znam każdy zakątek ;D Jaką chcesz mieć rolę w grupie: Mogę być zarówno kierowcą, strzelcem, jak i ziomkiem, który zajmuje się lootowaniem. Strzelanie: 8/10 Prowadzenie: 10/10 Ts3 + headset: Posiadam Kilka słów o Sobie: W GTA gram od 2010 roku (dlatego tak dobrze znam mapę). Na samym modzie DayZ od 2014. Oprócz w Mta pogrywam także w CS:GO. Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania. 1
sQud Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2016 @aesdeef ODRZUCAM - Twoje podanie jakoś mnie specjalnie nie przekonuje. W dodatku nabij trochę postów, posiedź żebyśmy widzieli że grasz na tym serwerze. 2
Janush Opublikowano 22 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Podanie: Nick: Barqu Strzelanie: 10/10 Prowadzenie: 8/10 Mapa: 10/10 Sprzęt: Mam sprawne słuchawki, nie trzeszczący mikrofon, TS3 i Skype. Coś od siebie: Mam na imię Bartek, mam 16 lat 3 mies. Moje doswiadczenie z MTA DayZ jest ogromne, gdyż gram już w MTA DayZ 4 lata. Bardzo długo grałem na rosyjskich serwerach (nawet dłużej, niż na polskich). Na serwerze gram w godzinach 9:00-11:00 / 14:00-18:00 / 20:00-02:00. Jestem graczem raczej ofensywnym, czyli bardziej atakuje, niż kampię. Myśle, że się wam spodobam i przyjmiecie mnie do grupy :) Edytowane 22 Lutego 2016 przez Janush
sQud Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) @Janush ODRZUCAM DODATKOWO REKRUTACJA AKTUALNIE JEST: ZAMKNIĘTA DO ODWOŁANIA! Edytowane 23 Lutego 2016 przez sQud 2
sQud Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Marca 2016 Grupa zostaje oficjalnie zamknięta. Temat do zamknięcia. 2
Rekomendowane odpowiedzi