Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka propozycji co do serwera  :) 
1. Na mapach eldorado dd2002 etc. Można skanować z repsa na respa i jest to uciążliwe. Można dodać pkt do regulaminu że nie można skanować przed upływem 5-7sek.
2.Sentry guny , są trochę uciązliwe. Dobrze postawiony sg jest niezniszczalny i zabija cały team. Myślę ze sg powinno stać tylko 1 rundę i zrobić kilka pkt w regulaminie gdzie,jak etc , można jest postawić. Żeby można było dojść do bsa/hosta itd itd.
3. Jest strasznie mała ilość administracji na serwerze. Zmniejszenie wymagań lub przyciśnięcie reszty żeby zaczęła wchodzić na serwer i też posprawdzać ich trochę. Często gra jest ważniejsza niż to czy ktoś na txt wchodzi ew odpalony jest , bo admin ma zaraz nuke... 
Pozdrawiam

Opublikowano

Co do 1. zgodzę sie co do eldo dla mnie dd2002 bez sensu zabierać .

Sg są banalne do rozwalenia . 

Co adminów to trochę ich jest aczkolwiek jakaś szybka rekrutacja na 2-3 adminów mogła by być . 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pisz od lewej. Od środka jest straszne nieczytelne..
1. Nie wiem czemu Ci to przeszkadza. Jesteś słabszy od nich - padasz. Proste.
2. SG trudno zdobyć dlatego są takie mocne. Twoj pomysł z jedną rudną jest śmieszny. Cały post jest śmieszny ale nic nie będę już mówił. 
3. Administracja jest obecna na serwerze kiedy tylko może, wszelkie przewinienia możesz zgłaszać na forum. 

Ema. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ad.1 Jak potrafisz pomyśleć to nie zabije Cie, wystarczy trochę ruszyć głową i nie lecieć na hurra !

Ad.2 Zabije cały team ?? Co Ty za głupoty gadasz  wystarczy dobra strategia i moment  po sg.

Ad3.Zapraszam rekrutację mamy otwartą, zmniejszyć wymagania ?? Serioo a uważasz że dostaniesz admina za darmo ?? Za piękne oczy ?? Sorry ale nie tutaj.

Edytowane przez R@MBO!
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

1. tu nie chodzi o mnie. tylko co jest eldo to widze jak ludzie klną bo dostają skana. 
2.Ja nie mam problemow z sg i wcale nie jest trudne do zdobycia. Mówię tutaj o nowych graczach :) 
3.Nie chodziło mi o to czy dostane czy nie. Ale w godzinach 11-15 nikogo nie bylo i na serwerze był totalny chaos. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Od kiedy gram na serwerze 2 razy mnie tylko przeskanowali (trzeba wybierać inne drogi)

2. Jak lecisz prosto na sg... (zawsze możesz napisać na sayu teamu żebyście zniszczyli to sg) 

3. Wchodzimy kiedy możemy, admin nie robot. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Można się ruszyć, z okręgu skanu i już 2 pkt za myślenie wskakuje :P

2. Bezsensu,to jest COD MOD przypominam, sg łatwo można wymazać, postawienie na 1 rundę zgodnie z twoją propozycją jak się nad nią sam przez chwilę zastanowisz

wyda ci się tak bezsensu jak mnie :)

3. Na administracje to akurat, jest śmieszne, że narzekacie nikt nie będzie 24h na dobę siedział.

Jak wchodzę zawsze ktoś jest, że jak akurat ty grasz i 20 min nikogo nie ma to nie znaczy, że nie ma nikogo cały dzień!!! 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak szczerze mówiąc to gdybyś przejrzał poprzednie tematy to uzyskałbyś odpowiedzi na swoje propozycje. Nie ma co nic dodawać, pomysły bez sensu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności