Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Cześć. Mam problem z CS, którego nie wiem jak rozwiązać. Ok, przejdźmy do rzeczy. Kiedy wchodzę na cs i patrzę na serwery jest wszystko w porządku pingi po 10-40. Teraz pojawia się problem... jak wejdę na jakiś serwer ledwo udaje mi się dołączyć do jakiegoś teamu i wybrać postać gdyż mam ping około 1000... to nie jest raczej wina internetu bo ping jak sprawdzam to jest ciągle mały, dopiero jak wejdę na jakiś serwer jest lipa i ogromne lagi. Proszę o pomoc.
Wygnaniec Opublikowano 21 Czerwca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2012 A z jakiej firmy masz internet ? A na serwerach fragujemy też tak masz?
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2012 A z jakiej firmy masz internet ? To nie jest firma. A na serwerach fragujemy też tak masz? Tak.
Endich^ Opublikowano 21 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Może jakiegoś syfa złapałeś? Może format? Reinstall cs'a ? Albo może zrestartuj neta..
Właściciel GET Opublikowano 22 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 22 Czerwca 2012 to nie jest raczej wina internetu bo ping jak sprawdzam to jest ciągle mały, dopiero jak wejdę na jakiś serwer jest lipa i ogromne lagi. Prosisz o pomoc, więc ją konkretnie dostaniesz: skontaktuj się z usługodawcą Internetu.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2012 to nie jest raczej wina internetu bo ping jak sprawdzam to jest ciągle mały, dopiero jak wejdę na jakiś serwer jest lipa i ogromne lagi. Prosisz o pomoc, więc ją konkretnie dostaniesz: skontaktuj się z usługodawcą Internetu. Tak zrobię.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Mozliwe ze to wina komputera lub nie tyle samego łacza internetu tylko jego konfiguracji. Tez miałem podobnie tylko miałem lagi co 30 sekund i ping 125 ms a lag 5 sekundowy. Wina byla w konfiguracji karty sieciowej . Usługodawca powinien ci pomoc rozwiązać problem.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Mozliwe ze to wina komputera lub nie tyle samego łacza internetu tylko jego konfiguracji. Tez miałem podobnie tylko miałem lagi co 30 sekund i ping 125 ms a lag 5 sekundowy. Wina byla w konfiguracji karty sieciowej . Usługodawca powinien ci pomoc rozwiązać problem. Ale mam tak tylko z cs. Pozostałe gry przez neta normalnie chodzą.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Steam / Non Steam ?
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 23 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Może jakiegoś syfa złapałeś? Może format? Reinstall cs'a ? Albo może zrestartuj neta..-> http://fragujemy.com/Regulamin-dzialu-Problemy-i-pytania Punkt 5 tak przy okazji gdy już przeczytałem twoją wiadomość. @temat Kanix gra z tego co wiem to na steamie.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Jesli masz NS pod reka sprawdz czy wystepuja lagi , mozliwe ze ponownie zainstalowanie i pobranie gry pomoze , lub poprostu defragmentacja plikow STEAM.
Właściciel GET Opublikowano 23 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 23 Czerwca 2012 Może też być tak, że usługodawca sieci ma zawalone łącze i są serwery, które mają trasę właśnie przez te łącze.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jesli masz NS pod reka sprawdz czy wystepuja lagi , mozliwe ze ponownie zainstalowanie i pobranie gry pomoze , lub poprostu defragmentacja plikow STEAM. Na NS też patrzyłem i to samo :/. Defragmentacja nie pomogła.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2012 To pewnie reistalacja Steam'a tez nic nie da , hm... Dziwne ze tylko na Cs sa te problemy oO i reinstalacja nic nie da ;/ AntyVirus Online ?
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2012 AntyVirus Online ? Tak.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2012 AntyVirus Online ? Tak. Dokladnei inteligentne skanowanie systemu , oraz wylaczenie na czas gry. Napsz czy cos zmniejszyło. Jaki antyvirus ? Polecam AVAST - Sam korzystam , bradzo mi pomogło .
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2012 AntyVirus Online ? Tak. Dokladnei inteligentne skanowanie systemu , oraz wylaczenie na czas gry. Napsz czy cos zmniejszyło. Jaki antyvirus ? Polecam AVAST - Sam korzystam , bradzo mi pomogło . Mam AVAST'a. Zaraz napiszę czy pomogło.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ewentualnie skan podczas rozruchu systemu . - Dokładniejszy jest , czekamy.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2012 Skanowanie nic nie wykryło :/
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2012 Skanowanie nic nie wykryło :/ a wylaczenie ochrony na czas gry ? Logicznie powinno zmniejszyc ping .
Rekomendowane odpowiedzi