Er Dfa. Opublikowano 2 Lutego 2016 Wykluczony Opublikowano 2 Lutego 2016 Hej Chciałbym Wam przestawić stronę gdzie za wygrywanie meczy 1 vs 1 dostajecie 10 żetonów a od 500 można Sobie wypłacić jakiś tam skin :) Strona to ZenGaming.co . Logujecie się, przechodzicie do ,,CSGO Arena" i gracie :) Link do strony : http://zengaming.co/main Zapraszam do zabawy, może i na Siebie trafimy :D
370 Opublikowano 2 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2016 Sama rejestracja z twojego linku coś ci daje czy trzeba zagrać?
Er Dfa. Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Wykluczony Opublikowano 2 Lutego 2016 Niestety tego Ci nie powiem, ponieważ nie wiem. Nie zmuszam Cie do rejestracji akurat z tego :) Możesz też normalnie, ja tylko informuje osoby, które o tej stronie jeszcze nie wiedziały, że można pograć :)
370 Opublikowano 2 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2016 To sprawdź bo wszedłem z twojego linku.
Er Dfa. Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Wykluczony Opublikowano 2 Lutego 2016 Wszystko sprawdziłem, żetony otrzymuje gdy gracz zagra Swój 1 mecz.
sQud Opublikowano 2 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2016 Co do Waszej dyskusji jeśli mi wiadomo jeśli SvV podał swojego tzw. reflinka i przez niego zalogowałeś się łącząc konto ze steamem to po zagraniu pierwszego meczu na jego konto trafi +/- 100 punktów. Ogólnie sam pogrywam sobie na tej stronce i muszę się pochwalić że mam już prawie 10 tysięcy punktów (9.810) :P
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi