inTemeister2 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Podanie na: New DJ Nick na TS3:inTemeisterWiek:15lat Doświadczenie na tym stanowisku: Gdy puszczam muzykę próbuję się trochę pobawić w Virtual DJ,czasami wyjdzie czasami nie,Nigdy nie byłem Jeszcze DJ'EM więc myślę że warto spróbować. Godziny funkcjonowania:Dni Robocze,między tymi godzinami 17-23 Weekend Od 11-23.Argumenty przemawiające za tym, dlaczego chciałbyś posiadać tę funkcję: Gdy siedzę na teamspeaku, czasami się nudzę, Myślę że kiedy się nudzę mogę w tym czasie puszczać muzykę, rownież jestem bardzo aktywny na teamspeaku co idzie na +. O sobie:No Witam cię człowieku!, mam na imię Wojtek mam 15 Lat,interesuję się grami typu (CS-GO,Fifa16,Dying Light) etc. Slucham: Hip-Hop/Rap/Disco Polo/ Remixy/ Trochę Rocku/ Trapy. 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 2 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2016 Wpadnij dziś na ts, posłucham sobie twojej muzyki która chcesz puszczać. Podanie przyjęte.
Właściciel GET Opublikowano 3 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 3 Lutego 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi