m.a.t.s.o.n. Opublikowano 26 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Od dwoch dni nie moge wejsc na serwer, nie mam widocznego serwera w "favorites", wczesniej byl widoczny, nawet po ponownym wpisaniu adresu ip. Probowalem tez wejsc przez konsole, ale bez skutku. Ma ktos jakies pomysly? :)
Właściciel GET Opublikowano 26 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 26 Stycznia 2016 Niestety, większość graczy została odcięta, bo coś się dzieje od wczoraj, chyba jakieś ataki.
GRUBELOLOSKRĘĆSOBIEKOLO Opublikowano 26 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2016 jakie ataki ? CO SIĘ DZIEJE PANIE WŁAŚCICIELU Z SERWEM ? BO WCHODZE NA SERWER JEST 00.00 A TU PUSTO GDZIE PARĘ DNI TEMU BYŁ FULL PRAKTYCZNIE CAŁY CZAS.
Właściciel GET Opublikowano 26 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 26 Stycznia 2016 Są jakieś znowu ataki takie, jakie były w listopadzie, więc nakładany jest blackholing czyli odcinany ruch dla 70% graczy. To samo trwa na innych sieciach.
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Kto takich za przeproszeniem SKURWIELI robi to ja nie wiem... Aż brak słów na taki idiotyzm...
Właściciel GET Opublikowano 27 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nie wiem dokładnie co się dzieje. Wszystko jest tuż po zmianach 25.01.2015.
m.a.t.s.o.n. Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Wczoraj udalo mi sie wejsc na okolo godzine i jak narazie to tyle, znow nie widze serwera. Mam nadzieje ze to tylko przejsciowe, bo przyzwyczailem sie grac na tym serwerze.
Właściciel GET Opublikowano 27 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Stycznia 2016 Serwerownia ATMAN wprowadza kilka zmian, dlatego przez kilka dni serwer może być jeszcze niedostępny dla większości graczy.
Właściciel GET Opublikowano 29 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 29 Stycznia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi