Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ostatnio często spotykam się z niekulturalną postawą na czacie. Wszyscy mają to koło czterech liter, bo dostaną mute na 0,5h najwyżej. Uważam że za wyzwiska i obelgi na serwerze powinny lecieć porządne muty na tydzień, lub dłużej. Może to kogoś skłoniło by do rozmyślań
Krystek Opublikowano 22 Stycznia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zajmę się odpowiednio karaniem takich zachowań.
LaaGer^^ Opublikowano 22 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2016 I tak pewnie Administracja odrzuci :P Ale jestem na tak
serhio Opublikowano 22 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2016 Może tak po prostu wprowadzić cenzurę? swoją drogą, po co przejmować się wyzwiskami od internauta mieszkającego pareset kilometrów dalej od was :D
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ale tu już nie chodzi o przejmowanie się tymi obelgami, tylko o przestrzeganie się przed takimi zachowaniami. Nie pamiętam na którym serwerze leciały muty za obelgi na miesiąc i dziękuje.
EvoX Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zawieszony Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jestem za , oby zostało to wprowadzone na server.
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2016 Problem jest taki, że jak ja zwrócę uwagę na serwerze, to zaraz kilka dzieciaków na mnie wsiada, jaki to serwer nie jest zły. Więc ja jestem za, pytanie tylko czy będzie hejt czy też nie. My oczywiście ulegać tłumowi nie będziemy, ale zrozumiecie też, że jednak nie jest miłe uczucie, kiedy jedna osoba ma pretensję, a zaraz dzieciaki się wtrącają i hejtują też, choć nie są w temacie. Przemyślcie jakby to miało wyglądać.
Karysu Opublikowano 23 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ta.. Dość ciężko z tym by było. Poza tym mimo, że to niezbyt kulturalni ludzie to jednak gracze zapełniający serwer. Cóż zrobić? Tak już jest i tyle. Dlatego byłbym za wprowadzeniem cenzury, dzięki czemu wpisane przekleństwo nie byłoby zbyt satysfakcjonujące dla wypisującego, a co za tym idzie zmniejszyłoby ilość hejtów. No przynajmniej takie są moje przemyślenia.
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2016 Szczerze mówiąc, wolę pozbyć się chwastów i mieć serwer 45/60 niż 60/60, gdzie z 10 osób jest do wypierdolenia całkowitego i zaniżają poziom. Właśnie o to chodzi, że serwer musi prezentować jakąś jakość i wyznacznik jakości to chociażby gracze. Dlatego Ty nie zrozumiałeś w czym leży problem. Mianowicie, obecnie mamy społeczeństwo masowe i jak wiadomo człowiek inaczej będzie zachowywał się w pojedynkę, a inaczej w tłumie. Tym tłumem jest zbiorowisko graczy i jak jeden rzuca się na admina, tak zaraz drugi i efekt wychodzi taki, że musiałbym zmutowac połowę serwera. 1
Karysu Opublikowano 23 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Hmm.. Masz rację, nie wziąłem tego pod uwagę. Zapomniałem, o tym że ludzie jednak biorą nawet nieświadomie "przykład" z innych. W każdym razie cofam co mówiłem ;> Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Karysu
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 24 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Moderator od dzisiaj może mutować na dłużej niż 30 minut. Zamykam
Właściciel GET Opublikowano 1 Czerwca 2016 Właściciel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi