Skocz do zawartości

[KOSZ] Pewna propozycja

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ostatnio często spotykam się z niekulturalną postawą na czacie. Wszyscy mają to koło czterech liter, bo dostaną mute na 0,5h najwyżej. Uważam że za wyzwiska i obelgi na serwerze powinny lecieć porządne muty na tydzień, lub dłużej. Może to kogoś skłoniło by do rozmyślań

Opublikowano

Zajmę się odpowiednio karaniem takich zachowań.

Opublikowano

Może tak po prostu wprowadzić cenzurę? swoją drogą, po co przejmować się wyzwiskami od internauta mieszkającego pareset kilometrów dalej od was :D 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ale tu już nie chodzi o przejmowanie się tymi obelgami, tylko o przestrzeganie się przed takimi zachowaniami. Nie pamiętam na którym serwerze leciały muty za obelgi na miesiąc i dziękuje.

• Właściciel
Opublikowano

Problem jest taki, że jak ja zwrócę uwagę na serwerze, to zaraz kilka dzieciaków na mnie wsiada, jaki to serwer nie jest zły. Więc ja jestem za, pytanie tylko czy będzie hejt czy też nie. My oczywiście ulegać tłumowi nie będziemy, ale zrozumiecie też, że jednak nie jest miłe uczucie, kiedy jedna osoba ma pretensję, a zaraz dzieciaki się wtrącają i hejtują też, choć nie są w temacie.

Przemyślcie jakby to miało wyglądać. 

Opublikowano

Ta.. Dość ciężko z tym by było. Poza tym mimo, że to niezbyt kulturalni ludzie to jednak gracze zapełniający serwer. Cóż zrobić? Tak już jest i tyle. Dlatego byłbym za wprowadzeniem cenzury, dzięki czemu wpisane przekleństwo nie byłoby zbyt satysfakcjonujące dla wypisującego, a co za tym idzie zmniejszyłoby ilość hejtów.

No przynajmniej takie są moje przemyślenia.

• Właściciel
Opublikowano

Szczerze mówiąc, wolę pozbyć się chwastów i mieć serwer 45/60 niż 60/60, gdzie z 10 osób jest do wypierdolenia całkowitego i zaniżają poziom. Właśnie o to chodzi, że serwer musi prezentować jakąś jakość i wyznacznik jakości to chociażby gracze. Dlatego Ty nie zrozumiałeś w czym leży problem.

Mianowicie, obecnie mamy społeczeństwo masowe i jak wiadomo człowiek inaczej będzie zachowywał się w pojedynkę, a inaczej w tłumie. Tym tłumem jest zbiorowisko graczy i jak jeden rzuca się na admina, tak zaraz drugi i efekt wychodzi taki, że musiałbym zmutowac połowę serwera. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Hmm.. Masz rację, nie wziąłem tego pod uwagę. Zapomniałem, o tym że ludzie jednak biorą nawet nieświadomie "przykład" z innych. W każdym razie cofam co mówiłem ;>

Edytowane przez Karysu
  • 4 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności