Sagan Opublikowano 22 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2016 1. Wyświetlanie nicków ludzi z grupy, po najechaniu na nich celownikiem, na zielono, a ludzi spoza grupy na czerwono. 2. Lista itemów z serwera na forum wraz z ich właściwościami tj. Bronie i przypisane im hp, plecaki i pojazdy - ilość slotów itd. Bardzo przydatne. 3. Czołganie się.
gooDboY Opublikowano 22 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2016 Jak najbardziej jestem za 1 poniewaz ulatwi to w duzej mierze nie strzelanie do swoich. Co do 2 to ja wiem czy jest sens ? A 3 jest mi szczerze powiedziawszy obojene :D
beddingv2 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zawieszony Opublikowano 22 Stycznia 2016 z tym 1 lepiej by było jakby członkowie twojej grupy nie mogli sobie nawzajem zadawać obrażeń
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2016 Punkt 3 niepotrzebny moim zdaniem.
Piotr Peplinski Opublikowano 22 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2016 w pomocy gry napisac co robi sie poszczegolnymi klawiszami
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 24 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jak dla mnie wszystko zbędne. Przecież są oznaczenia na mapie i gpsie swoich sojuszników.
Właściciel GET Opublikowano 1 Czerwca 2016 Właściciel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi