Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty qrwa nestea nigdzie indziej nie moge napisac - nioe wqrwiaj mnie i nie oznaczaj jako spam tylkko zzapierdalaj cos z tym zrobic bo od tego jestes lbie -rozumisz? to nie prozba kartoflu zapyzialy-juz mnie wqrwiac zaczynacie powoli

• Karambit w plecy (-) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Posłuchaj mnie, wyraźnie dostałeś informacje co masz zrobić w zgłoszeniu: http://fragujemy.com/topic/35026-problem-z-vipem/- nie będziemy na Ciebie czekać, aż wreszcie ruszysz dupę i zastosujesz się do tego, co napisaliśmy. Więc to Ty mnie chłopczyku nie wkurwiaj. Nie mamy obowiązku naprawienia szkody, jeśli zgłoszenie nie jest napisane poprawnie.

Za chwilę usługa zostanie zablokowana w całości.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Preferuję spokojniejsze podejście do sprawy, bo wylecisz szybciej niż wleciałeś.

Proponuję serdecznie zacząć:

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja ciebie człowieku wczoraj widziałem i wyraźnie pisało VIP jak pisałeś na sayu i za te twoje zachowanie które sprawiasz to po prostu brak słów ja na miejscu @Nesty dawno byś poleciał, jesteś bezszczelny.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

<p>Wiadomość została wygenerowana automatycznie.<br /><br />Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.</p>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności