Ja Zwariuje ! Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zawieszony Opublikowano 15 Stycznia 2016 ty qrwa nestea nigdzie indziej nie moge napisac - nioe wqrwiaj mnie i nie oznaczaj jako spam tylkko zzapierdalaj cos z tym zrobic bo od tego jestes lbie -rozumisz? to nie prozba kartoflu zapyzialy-juz mnie wqrwiac zaczynacie powoli 3
Ja Zwariuje ! Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zawieszony Opublikowano 15 Stycznia 2016 rozumiesz co napisalem, chlopcze? za kazdym razem ostatnio sa jakies cyrki 3
Właściciel GET Opublikowano 15 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 15 Stycznia 2016 Posłuchaj mnie, wyraźnie dostałeś informacje co masz zrobić w zgłoszeniu: http://fragujemy.com/topic/35026-problem-z-vipem/- nie będziemy na Ciebie czekać, aż wreszcie ruszysz dupę i zastosujesz się do tego, co napisaliśmy. Więc to Ty mnie chłopczyku nie wkurwiaj. Nie mamy obowiązku naprawienia szkody, jeśli zgłoszenie nie jest napisane poprawnie. Za chwilę usługa zostanie zablokowana w całości. Pozdrawiam 1
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 15 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Preferuję spokojniejsze podejście do sprawy, bo wylecisz szybciej niż wleciałeś.Proponuję serdecznie zacząć:
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja ciebie człowieku wczoraj widziałem i wyraźnie pisało VIP jak pisałeś na sayu i za te twoje zachowanie które sprawiasz to po prostu brak słów ja na miejscu @Nesty dawno byś poleciał, jesteś bezszczelny.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 15 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2016 <p>Wiadomość została wygenerowana automatycznie.<br /><br />Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.</p>
Rekomendowane odpowiedzi