Walee`. Opublikowano 12 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam. Dziś pojawia się nowo stworzony klan Deathrun. Mianowicie Fragujemy. Zalozyciele : Walee , CyCkI sA FaJnE Zastepca: Sprite Gracze:L@yS , P@tryk , Poszukiwacz skilla , NABOR TRWA! Proszę o head admina strony o napisanie mi na pw.
Właściciel GET Opublikowano 12 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 12 Czerwca 2012 A zaakceptowane zostało to przez Administratorów?
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2012 Uuu jaka samowolka. Ale jeżeli takowy klan miałby istnieć to jestem za i jak najbardziej dołączę :)
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 12 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2012 A zaakceptowane zostało to przez Administratorów? Dokładnie...
Właściciel GET Opublikowano 12 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 12 Czerwca 2012 Tzn. Nie mam nic przeciwko jakimś drużynom graczy z deathruna, żeby sobie tam jakieś teamy robili i grali. Nie mam nic przeciwko, gdyby napisali na forum w DZIALE DEATHRUN-a, że jest team i kto chce może dobrowolnie wstąpić, ale jakieś klany i rekrutacja?
Wygnaniec Opublikowano 13 Czerwca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tzn. Nie mam nic przeciwko jakimś drużynom graczy z deathruna, żeby sobie tam jakieś teamy robili i grali. Nie mam nic przeciwko, gdyby napisali na forum w DZIALE DEATHRUN-a, że jest team i kto chce może dobrowolnie wstąpić, ale jakieś klany i rekrutacja? Ja myśle ze strona już jakaś tam istnieje.
Walee`. Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Aha , to przepraszam .[ ; Myślałem , że mam się tu zgłosić [ ;
Właściciel GET Opublikowano 13 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 13 Czerwca 2012 Aha , to przepraszam .[ ; Myślałem , że mam się tu zgłosić [ ; Opisz dokładnie o co chodzi z tym klanem. Czy jest strona itd.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi