Krzysztof Mączewski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mam taki problem, że gdy odpalam cs'a i wchodzę na serwer zaczyna mi klatkować, choć ping 40 i fps 100 . I jeszcze po rzuceniu dymki "smoke" po chwili robi się taki czarny dym, też nie wiem od czego on jest, bardzo przeszkadza w grze . Proszę o pomoc . dzięki /Narkoman
O.C.B-- Pelson ** Opublikowano 10 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jeżeli chcesz usunąć klatki zrób: 1. Aktualizacje sterowników do karty graficznej . 2. Po odpaleniu cs'a, ctrl + alt + delete, znajdź w procesach hl.exe i kliknij prawym, włącz tylko CPU 1, resztę wyłącz, priority na niski . 3. Wejdz w ustawienia karty graficznej, później ustawienia 3D, wyłącz synchronizacje pionową. 4. W cs'ie Opcje/Video wyłącz synchronizację pionową . Pomogłem ? 1
Krzysztof Mączewski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Po tym co kazałeś mam dużo więcej fps'ów, klatki znikneły :) wielki dzięki, a co do tych smoke ? gdy rzucam po chwili pojawia się czarny dym bardzo denerwoje gdy grasz .
Emerytowany Fragowicz Rozwiązanie O.C.B-- Pelson ** Opublikowano 10 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Rozwiązanie Opublikowano 10 Stycznia 2016 Po odpaleniu cs'a w konsoli wpisz max_smokepuffs 1, lub dopisz w config . 1
Krzysztof Mączewski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Problem rozwiązany i jeszcze raz dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi