Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

112.jpg

Nowoczesne i innowacyjne słuchawki 7.1 stworzone dla specjalnie dla wymagających i najlepszych graczy. Zaprojektowane specjalnie w celu idealnego odwzorowania rzeczywistych, realistycznych i przestrzennych odgłosów jakie są oddawane podczas zaciętej rywalizacji podczas gier. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych technologii urządzenie uzyskuje rewelacyjny dźwięk przestrzenny 7.1. Poprzez zastosowanie nowoczesnego designu i atrakcyjnej niebieskiej kolorystyki słuchawki spodobają się szerokiej grupie osób.

Słuchawki posiadają zintegrowany mikrofon pozwalający na wygodną komunikacje z partnerami. W urządzeniu został wykorzystany wytrzymały kabel w oplocie, zapewniający trwałość i niezawodność na długie lata. Kolejnym udogodnieniem jest umiejscowienie na przewodzie uniwersalnego pilota do regulacji głośności oraz włączania/wyłączania mikrofonu.

Specyfikacja techniczna:
- Długość przewodu (m): 2,0
- Impedancja (Ohm): 32
- Mikrofon: TAK
- Złącze: USB
- Regulacja głośności: TAK
- Pasmo przenoszenia (Hz - kHz): 20 - 20
- Zgodność z systemami operacyjnymi: Windows 2000,Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

ja mam, ja mam takie xD

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

No na COD i ZI na  bank przydatne :P Ja swoich Superluxów HD668B z zm-mic1 bym na to nie zamienił :D

Opublikowano

ja mam, ja mam takie xD

Witaj w klubie ziom

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności