Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: SzataN
Staż gry Counter-Strike: 4-5 lat na NSie i od niedawna na steamie gram
Staż gry na serwerze: gram od około 2 tygodni ale spędzałem mało czasu na serwie ponieważ grało dużo cziterów 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK, admina miałem kilka razy 4-5 dokładnie już nie pamiętam 
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz: w tygodniu gram w godzinach od 15-17 a potem od 21 czasami nawet do 2-3 w nocy, w dni wolne od szkoły włączam CSa od razu jak wstanę aż do 17 potem wychodzę do ludzi na jakieś piwko czy coś (to nie są stałe godziny bo nigdy nie wiadomo co komu wypadnie)
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

-jestem ogarniętym graczem

-jestem kulturalny 
-umiem odróżnić czitera od dobrego gracza

-na serwerze jest bardzo mało adminów

-wiem co admin może a czego nie 

-regulamin już znam
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID]

STEAM_0:1:4823897

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W twoim przypadku sytuacja jest nieco inna. GT od ponad tygodnia na przyzwoitym poziomie:

player_time.php?nameb64=c3phdGFu&host=80

Boli mnie to, że w podaniu napisałeś o cheaterach grających na serwerze. Przez nich grałeś mało, ponieważ byli obecni na serwerze. Ok, ale możesz takich delikwentów zgłosić w odpowiednim dziale - Zgłoszenie Cheaterów. Mimo to myślę, że powinieneś dostać szansę. Adminów jest mało, a pomoc się przyda. Mam tylko nadzieję, że nie jest to decyzja spowodowana "chwilowym nadmiarem czasu" spowodowanym przez święta i w razie przyjęcia Ciebie w grono adminów po ~tygodniu nie złożysz rezygnacji spowodowanej brakiem czasu, bo szkoła to i tamo.

Pozdrawiam
Josh

• Właściciel
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności