Karysu Opublikowano 20 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam! Mam kilka pytań odnośnie tego serwera. 1. Na jakiej zasadzie będzie on działał? Tak jak w przypadku innych, w których są np. AmmoPacki i za to się itemki? Czy też będzie to inny rodzaj serwera? 2. Jakie tryby zostaną wdrążone? Chodzi mi o takie tryby jak np. nemezis, survivor, multi infekcja, polowanie, zabójca, asasyn itd. 3. Kiedy należy się spodziewać otwarcia serwera? Chodzi mi o datę przybliżoną, bo to oczywiste, że teraz raczej ciężko ustalić dokładną datę. 4. Sprawa oświetlenia na serwerze. Czy będzie ciemno jak w piwnicy, czy też jasno tak jak na Zombie Infection?
Właściciel GET Opublikowano 20 Grudnia 2015 Właściciel Opublikowano 20 Grudnia 2015 AD 1. Będzie to zmodyfikowany Zombie Plague Advance z EXP MOD-em. AD 2. Takie, jakie są na Advance, lecz o innych, lepszych nazwach. AD 3. Tajemnica. AD 4. Oświetlenie jest sprawą dyskusyjną. 2
sOlbaR Opublikowano 20 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2015 - tak, serwer został zmodyfikowany do klasy Advance, expmod połączony ze skillmodem, za odpowiednią ilość ap możesz kupić dany przedmiot, - nemezis, rój, wielokrotna, survivor, stars (tajemnica), tyrant (tajemnica) i w trakcie dodawania jest także frawal (także tajemnica) - --- - tak jak napisał Nesty - mogę tylko dodać, że na serwerze jest przywilej dla graczy w postaci wyboru jednej z trzech pór - wieczór, noc, zmierzch, pojawiają się na początku rundy - od graczy zależy oświetlenie danej mapy.
Właściciel GET Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi